"Whitney – Queen of the Night címmel Magyarországra érkezik a legendás Whitney Houston-show. "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Felejthetetlen esték Whitney Houston dalaival

Whitney – Queen of the Night címmel Magyarországra érkezik a legendás Whitney Houston-show.

Három évtized slágereit hallhatja a közönség az élőzenével kísért produkcióban a West End feltörekvő sztárja, Rebecca Freckleton előadásában.

 

Paul Roberts brit producer több ezer énekest hallgatott meg az Egyesült Államokban és Angliában, amíg felfedezte Rebecca Freckletont, akinek személyisége és hangja élethűen adja vissza mindazt, amit Whitney képviselt. A kivételes fiatal tehetség orgánuma és varázsa a Queen of the Night show-ban hamisítatlanul idézi fel azt, ami öt éve elveszett az életünkből.

 

Rebecca Freckleton egyike London vezető énekeseinek, rendszeresen együtt lép fel a legnagyobb nevekkel. Kislányként még fésűvel a kezében énekelte Whitney dalait, ma már a színpadon, a nagyközönség előtt kelti életre a poptörténet meghatározó legendáját.

 

 

A kétszer 50 perces show garantált zenei élmény mindazoknak, akik szeretnék újra hallani az I Wanna Dance With Somebody, az I’m Every Woman, az I Will Always Love You, a Saving All My Love, a Where Do Broken Hearts Go, a Greatest Love Of All című slágereket.

 

A Whitney – Queen of the Night show tisztelettel adózik egy zenei legenda előtt, a világ minden táján lelkes kritikákat kap. Töretlen népszerűségét a profi zenekar, a vokál, a táncosok és a show vizuális elemei garantálják.

 

Nagy-Britannia díjnyertes sikerprodukciója Budapesten november 20-án, 21-én és 22-én látható MOM Kulturális Központban. A Magyarországi turné állomásai között lesz Szeged (november 19.), Békéscsaba (november 23.), Győr (november 24.) és Székesfehérvár is (november 25.).

 

Fotó: Concert Europe

La femme La femme cikke 2017. szeptember
címkék:
Zene
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.