"2012. március 2. és 4. között kortárs bútortrendek, nemzetközi design és trendformáló divat foglalja el a Millenárist!"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Lakástrend és fesztivál

2012. március 2. és 4. között kortárs bútortrendek, nemzetközi design és trendformáló divat foglalja el a Millenárist!

A már kamaszkorba érkezett Lakástrend kiállítás felrúgja a korlátokat és minden tekintetben újít. Idén is a fenntarthatóság és a szofisztikált luxus keretei közé épített otthon-trendek dominálnak a kiállítók között, de a csikorgós tél végén átformálja a Parkot, a Millenáris B csarnokába pedig egy 120 nm-es épített kertet is beköltöztet! A kiállítók között találunk fiatal, sikeres és magyar luxus bútormárkát, igéző német fénybútorokat, amerikai kartonlámpákat vagy éppen három széket egyetlen lapból szelve.

 

 

A Lakástrend Kiállítás központi eseményeként a 11 éve működő 'madeinhungary' tárlat a legkiválóbb hazai designerek munkáinak bemutatkozó eseménysorozata, melynek tervezői többek között a 100% Design London kiállításán is képviselik hazánkat. A kiállítás célja, hogy a legkiválóbb hazai formatervezők és iparművészek munkáit képviselje. Itt kerül átadásra a 'madeinhungary' és a PannonArts által patronált, rangos elismerés, az Év Ékszere Díj.

 

 

Az idei program központi eseménye a Visegrad Fund, a Lengyel Kulturális Intézet, a Cseh Centrum és a Szlovák Intézet által támogatott Meeting of Eastern and Central Eastern European Design (MEED) kiállítás és előadás sorozat, ahol a legkiválóbb feltörekvő cseh, lengyel és szlovák venég-designerek kapnak bemutatkozási lehetőséget. Kiállításuk mellett a szombati szakmai napon előadásokkal is bemutatkoznak, a nap végén pedig az Octogon magazin által moderált kerekasztal beszélgetésen vitatják meg a régió design kultúrájának kapcsolódási pontjait. A 'meed' keretein belül megrendezett szakmai előadások nyitóprogramjaként Julia Warmers, a stuttgarti Akademie Schloss Solitude referese tart előadást a világ egyik legrnagosabb művészeti alapítványának működéséről, azon belül az „Eastern Network” és az „Art, science and business” programokról. Az előadáshoz csatlakoznak a korábbi magyar Solitude ösztöndíjasok: Radnóti Tamás, Szentirmai-Joly Zsuzsanna, Szigeti Szilvia és Szűcs Edit.

 

La femme La femme cikke 2012. február
címkék:
| Divat | Lakástrend
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.