"Szerelmekről, elhagyásról, megtartásról, árulásról, életről és halálról szól egy Erdélyből Bécsbe emigrált lány és egy lelki válságba jutó építész levelezése."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Szerelemféltők

Szerelmekről, elhagyásról, megtartásról, árulásról, életről és halálról szól egy Erdélyből Bécsbe emigrált lány és egy lelki válságba jutó építész levelezése.

Egy régi barátságot élesztenek fel újra írásban, s kapcsolatuk egyre elmélyültebbé és mindkettőjük számára egyre fontosabbá válik. Páros szembenézés a múlttal, önmagukkal: egymás segítségével merik kiírni magukból a korábban soha ki nem mondott gondolataikat. Bár a szerzőpáros saját levelezéséből merítette a levélregény ötletét, bevallásuk szerint nincs életrajzi vonatkozása művüknek, két kitalált szereplő bőrébe bújtak. Ugron Zsolna az Úrilányok Erdélyben sikerkönyv szerzője, Meskó Zsolt neve pedig eddig forgatókönyvíróként és rendezőként volt ismert.
(Ulpius-ház)

Falus Tamás Falus Tamás cikke 2012. február
címkék:
Irodalom
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.