"A Disney legnépszerűbb animációs filmjei alapján készült vadonatúj jégrevü februárban érkezik Budapestre."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Varázslatos jégfesztivál

A Disney legnépszerűbb animációs filmjei alapján készült vadonatúj jégrevü februárban érkezik Budapestre.

A Disney On Ice – Varázslatos Jégfesztivál egy teljesen új, élőszereplős produkcióval összesen hat délelőtti és délutáni előadással érkezik 2019. február 1-3. között a Papp László Budapest Sportarénába, amely során A kis hableány, az Aranyhaj és a nagy gubanc, A szépség és a szörnyeteg, és minden idők egyik legnépszerűbb animációs filmje, az Oscar-díjas Jégvarázslátványos jelenetei elevenednek meg a vadonatúj jégrevüben. Együtt utazhatunk az Északi-hegységbe Olaffal, a vidám hóemberrel, Kristoffal, a hegyi emberrel, és hűséges szarvasával, Svennel, miközben segítenek a nővéreknek felejthetetlen szereplőkkel teli kalandos és varázslatos útjuk során.

A Feld Entertainment által létrehozott Varázslatos Jégfesztivál a Disney birodalom elbűvölő egyvelege, amelyben a közkedvelt hősnők történeteit energikus koreográfiával emelték ki. A zene és a tánc annyira magával ragadó, hogy a nézőtéren ülők is garantáltan táncra perdülnek, vagy együtt éneklik az animációs filmek slágereit a szereplőkkel.

 

“Az elmúlt 30 évben a Disney On Ice előadások összeállításakor a Feld Entertainment olyan filmre várt, mint a Jégvarázs”- állítja Nicole Feld producer. “A legizgalmasabb rész az olyan karakterek jégrevitele, mint Anna és Elsa, tudva, hogy erős és inspiráló üzenetük van a közönség számára miközben felfedezik az igazi szeretet jelentését.”

 

Az előadások pontos ideje:    február 1., péntek 19:00

                                               február 2., szombat 11:00, 15:00 és 19:00

                                               február 3., vasárnap 11:00 és 15:00

 

Jegyek már 4900 forinttól kaphatók a jegyirodákban, vagy a Varázslatos Jégfesztivál hivatalos weboldalán.

La femme La femme cikke 2018. október
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.