"Először lép fel Magyarországon a világ legnépszerűbb női rappere. Nicki Minaj zenéje mellett extravagáns megjelenésével lett megkerülhetetlen ikon."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Nicki Minaj Budapesten!

Először lép fel Magyarországon a világ legnépszerűbb női rappere. Nicki Minaj zenéje mellett extravagáns megjelenésével lett megkerülhetetlen ikon.

Avilághírű amerikai énekes a budapesti fellépés előtt néhány nappal, Münchenben kezdi meg világturnéját, így a magyar közönség az elsők között láthatja a világon a látványos új showműsort. Nicki Minaj először ad koncertet Magyarországon. Február 25-én a Papp László Budapest Sportarénában legismertebb slágerei mellett a tavaly megjelent lemezéről is több dalt hallhat majd a közönség.

Az azóta már platinalemez Queen album különösen fontos a sztár életében, hisz ennek köszönhetően Minaj lett az első női előadó, aki 100 alkalommal került fel a Billboard Hot 100-as amerikai slágerlistára. A világturnéhoz csatlakozik a chicagói rapper, JUICE WRLD, akinek tavalyi Goodbye & Good Riddance című debütáló albuma egycsapásra meghozta számára a világhírt.

 

“Annyira izgatott vagyok, hogy a teljes Nicki Minaj-élményt eljuttathatom az európai rajongóimhoz is." – lelkesedett egy korábbi interjúban az énekesnő. A rapper előrevetítette, hogy a turné betekintést enged majd a rajongóknak Nicki Minaj világába, ahol csupa meglepetés várja majd a koncertre érkező közönséget.

 

Nicki Minaj koncertje előtt a magyar Zävodi és a magyar származású amerikai Mardoll lépnek fel. Zävodi, a fiatal zeneszerző-producer januárban REVISE címmel kiadott első szólólemezének dalai mellett Mardollal készített közös szerzeményét is bemutatja. Zävodit a zenei szakma igazi zseninek tartja, egyedi hangzású alkotásai világszínonalúak.

 

Nicki Minaj koncertjére jegyek még korlátozott számban kaphatók az Eventim weboldalán.

La femme La femme cikke 2018. december
címkék:
Koncert | Nicki Minaj | Zene
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.