"Rendhagyó sajtóeseményen mutatták be a Richter Anna Díj első évadának nyertes projektjeit, és hirdették meg a következő évadot."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

A megbecsülés jelképe

Rendhagyó sajtóeseményen mutatták be a Richter Anna Díj első évadának nyertes projektjeit, és hirdették meg a következő évadot.

ARichter Anna Díj célja, hogy felhívja a figyelmet az egészségtudatosság fontosságára, és az egészségügy és oktatás dolgozóit arra inspirálja, hogy újszerű ötleteket valósítsanak meg. Az első évad öt díjazottja összesen 20 millió forintot és az elképzelései megvalósításához szakmai támogatást kapott. A Richter Anna Díjnak köszönhetően megvalósult projekteket bemutató rendezvényen az ötletgazdák izgalmas és lelkesítő időszakként megélt félévről számoltak be, amely során a Richter anyagi és szakmai segítségével életre keltek a pályázatban megfogalmazott elképzelések. Ez a támogatás, ahogy azt a díjazottak kiemelték nem csak hitet adott és hozzájárult egy-egy fontos álom megvalósításához, hanem új távlatokat nyitott számukra.

 

A Richter Anna Díj egy évvel ezelőtt közzétett felhívására közel kétszáz pályamű érkezett. A zsűri választása és a közönségszavazat eredményeként idén nyáron öt projekt valósulhatott meg 4-4 millió forintos támogatással.


Az egészségügyi szakdolgozói kategória győztese: Bethesda kórház Főszerepben a hétköznapi hősök! című imázsfilmje az egészségügyi szakdolgozók önbecsüléséért. 

A gyógyszerész kategória győztese: SzeddViddVédd - a tudatos gyógyszerhasználatért

A pedagógus kategória győztese: Richter Anna Tanösvény és Mezítlábas Park 

Az orvos kategória győztese: Semmelweis Egyetem onkológia - Te magad tégy az egészségedért! Mi jól vagyunk. És te hogy vagy?

Közönségdíj: Vadaskert Alapítvány - Terápiás családi szabadulószoba létrehozása

 

 A zsűri tagjai: Kertész Éva, Rúzsa Magdi, Beke Zsuzsa, Dr. Barna István és Szily Nóra

 

Már várják az új pályázatokat!


A rendezvénnyel egyidőben elindult a második évad, újra lehet pályázni a Richter Anna Díj elnyeréséért. A legfeljebb öt fős csapatok jelentkezését és ötleteit öt kategóriában várják a szervezők 2019. november 24-ig a program weboldalán.

 

A pályázatok előválogatását és kategóriánként egy-egy díjazott kiválasztását a Richter Anna Díj öttagú zsűrije végzi, a közönségdíj pedig online szavazás eredményeként dől el.

La femme La femme cikke 2019. október
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.