"A világ különböző tájairól, Ukrajnából, Lengyelországból, Afrikából és Kínából érkeznek Angliába a regény szereplői szerencsét próbálni, egy jobb élet reményében."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Eperföldek

A világ különböző tájairól, Ukrajnából, Lengyelországból, Afrikából és Kínából érkeznek Angliába a regény szereplői szerencsét próbálni, egy jobb élet reményében.

Ami jut nekik: eperszedés egy délkelet-angliai farmon, alvás lakókocsiban, minimális fizetség, kiszolgáltatottság. A 19 éves ukrán lány, a gyönyörű Irina a nyelvkönyvek Angliáját keresi. Ehelyett gazember munkaközvetítőkkel találkozik, akik ki akarják használni naiv szépségét. A fordulatos cselekményű, road-movie-ra emlékeztető mű mégsem keserű, inkább kesernyés, ironikus hangvételű. Az írónő, bár ukrán származású, már Nagy-Britanniában született, így látja mind a nyugati, mind a keleti társadalmak árnyoldalát, és meg is fogalmazza társadalomkritikáját.
(Geopen Könyvkiadó)

Falus Tamás Falus Tamás cikke 2012. április
címkék:
Irodalom
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.