"Idén február 21-én tudjuk meg, melyek voltak az elmúlt egy év leghatásosabb ékszerei. "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Mindjárt itt az Év Ékszere

Idén február 21-én tudjuk meg, melyek voltak az elmúlt egy év leghatásosabb ékszerei.

A PannonArts galéria 2011-ben alapította az Év Ékszere díjat. A tavalyi első pályázat és kiállítás nem várt sikerrel zárult. Számos internetes és nyomtatott orgánum, televíziók és rádiók is tudósítottak az eseményről. Az internetes közönségszavazás látogatói rekordot döntött. Több mint 25 ezren voltak kíváncsiak az ékszereket bemutató cikkre, és több mint 15 ezren szavaztak is kedvencükre. Nagy meglepetés szerzett, hogy a magyar ékszertervezők munkáinak híre egyetlen hét alatt bejárta a nagyvilágot. Nemcsak európai államokból, de Mexikóból, Brazíliából, sőt még Angolából is kommentelték az ékszereket bemutató sajtócikkeket.

 

 

A kezdeti sikerek után, idén még nagyobb lendületet vett a szervezés. Immár teljesen nyílt pályázaton jóval több ötvös remeke közül választhatja ki a szakmai zsűri és a közönség 2012 legszebb alkotását.

 

A tíz kiválasztott darab március 2-től 4-ig, a Lakástrend és a Budapest Essential Looks közös rendezvényén mutatkozik be, aztán a kiállítás anyaga némiképp kibővítve további hat héten át a PannonArt galériában lesz megtekinthető.

 

A zsűri február 21-én hozza meg döntését arról, hogy kik kapnak bemutatkozási lehetőséget ebben az évben. A díjátadás a Lakástrend 2012 kiállítás ünnepélyes szakmai megnyitóján lesz a Millenáris Park ’B’ csarnokában, 2012. március 1-jén.

 

La femme La femme cikke 2012. február
címkék:
Divat | ékszer
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.