"Debrecenben és Budapesten is fellép 2022 őszén Sting, a világhírű brit énekes-gitáros."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Legújabb dalaival érkezik a világsztár

Debrecenben és Budapesten is fellép 2022 őszén Sting, a világhírű brit énekes-gitáros.

Idén ősszel újra nálunk koncertezik Sting! A My Songs című koncertturnéjának két állomása is hazánkban lesz: szeptember 29-én Debrecenben, a Főnix Arénában lép fel, október 27-én pedig a Papp László Budapest Sportarénában 

 

A 70 éves dalszerző nem pihent a pandémia másfél éve alatt sem, ekkor alkotta meg a The Bridge című albumának tizenhárom vadonatúj dalát, melyek többsége élőben lesz hallható tavasszal.

Újabb gondolatébresztő dalok születtek, változatos stílusokban. Poposabb hangzású például az If It’s love, melyhez már videoklip is készült, de a többi számban is felismerhetjük a folk, a rock ’n’ roll és a jazz elemeit. Ahogy ez utóbbit halljuk az immáron legendás, Englishman In New York című kompozícióban is. Ez is elhangzik majd a koncerten, olyan slágerek mellett, mint a Shape Of My Heart, a Roxanne vagy a Fields of Gold. A Police zenekarban eltöltött idők emléke a felejthetetlen a Message In A Bottle és az Every Breath You Take, melyek szintén felcsendülnek.

 

A legújabb dalok már meghallgathatók a zenei streaming oldalakon, sőt, az új album önálló weboldalt kapott, ahol a dalszerző-előadó internetes sorozatot indított: minden héten egy-egy videóban beszél a dalok megszületésének körülményeiről. Emellett elolvashatjuk a dalszövegeket és megnézhetjük az elkészült videoklipeket.

 

 

A My Songs-turné valamennyi állomásán először Joe Sumner, Sting fia lép színpadra. Sting kísérőzenekara kiváló zenészekből áll: Dominic Miller és Rufus Miller a gitárosok, Josh Freese a dobos, Kevon Webster a billentyűs, Shane Sager harmonikán játszik, valamint Melissa Musique és Gene Noble vokalisták.

 

A budapesti és debreceni koncertekre jegyek már kaphatók a szervező Live Nation weboldalán.

La femme La femme cikke 2021. december
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.