"A négyszeres Grammy-díjas Aerosmith fellépésével debütál koncerthelyszínként a vadonatúj Puskás Aréna."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Budapestre jön a legendás rockegyüttes!

A négyszeres Grammy-díjas Aerosmith fellépésével debütál koncerthelyszínként a vadonatúj Puskás Aréna.

Az Aerosmith huszonnyolc év után visszatér Magyarországra! A világhírű rockegyüttes három alapítója, Steven Tyler énekes, Joe Perry gitáros és Tom Hamilton basszusgitáros mellett Brad Whitford gitáros és Joey Kramer dobos zenéjére tombolhat a közönség a Puskás Arénában 2022. július 10-én.

 

Az Aerosmith fél évszázados története alatt világszerte több mint 150 millió albumot adott el, a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagja, négyszeres Grammy-, nyolcszoros American Music-, hatszoros Billboard- és tizenkétszeres MTV Video Music-díjas. A zenekarhoz fűződik minden idők második legtöbb slágerlista vezető rockdala és olyan slágerek, mint a Love in an Elevator, What It Takes, The Other Side, Livin' on the Edge, Cryin', Deuces Are Wild, Falling in Love. Ez az egyetlen rockbanda, amelynek egyik kislemeze az amerikai lista élén tudott nyitni.

Az Aerosmith-nek van a legtöbb aranylemeze az Egyesült Államokban, illetve a Van Halennel közösen tartják a legtöbb multi-platina albummal rendelkező amerikai együttes címet. Az Aerosmith eddig tizenöt stúdióalbumot készített, a legutóbbi, Music from Another Dimension! címmel 2012-ben jelent meg.

 

A zenekar 50. jubileumát ünneplő európai turnéja Deuces Are Wild című, Las Vegas-i fellépéssorozat után indul Olaszországban, majd Svájc, Belgium, Csehország, Franciaország, Spanyolország, Portugália, Ausztria, Lengyelország és az Egyesült Királyság után érkezik meg Budapestre.

 

Jegyek már kaphatók a koncertet szervező Live Nation weboldalán.

La femme La femme cikke 2019. december
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.