"Van, aki elfogadja, hogy megcsalja a párja, más meg nem. Az ismert családterapeuták könyve arról szól, amivel munkájuk során szembesülnek: a párkapcsolatok jó részében bizony..."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Alfons Vansteenwegen–Maureen Luyens - Pedig szeretjük egymást...

Van, aki elfogadja, hogy megcsalja a párja, más meg nem. Az ismert családterapeuták könyve arról szól, amivel munkájuk során szembesülnek: a párkapcsolatok jó részében bizony előfordul félrelépés.

Mitől függ: van, aki elfogadja, hogy megcsalja a párja, más meg nem. Az ismert családterapeuták könyve arról szól, amivel munkájuk során szembesülnek: a párkapcsolatok jó részében bizony előfordul félrelépés. Mik ennek az okai? Hogyan lehet szakaszokra bontani a harmadikkal folytatott kapcsolatot? Lehet-e még boldog a párkapcsolat a félrelépés feldolgozását követően? E kérdésekre is választ keresnek a szerzők, akik számos esetleírással szemléltetik az élet fura helyzeteit, de tanácsokat is adnak arról, hogy adott esetekben mi a teendő. Tapasztalataik szerint sokkal gyakoribb, hogy az eredeti párkapcsolat folytatódik, miközben a félrelépést azért valahogyan fel kell dolgozni…
(Ursus Libris)

Falus Tamás Falus Tamás cikke 2011. szeptember
címkék:
Irodalom | Könyv | psziché
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.