"2012. augusztus 14 - 20. között harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Kaposvári örömök

2012. augusztus 14 - 20. között harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál.

A korábbi rendezvények a vártnál is nagyobb tömegeket vonzottak, hiszen eddig összesen 30 ezer látogatója volt a teltházas koncerteknek. 2012-ben ismét nemzetközi és hazai komolyzenei nagyságok lépnek színpadra a Kokas Katalin művészeti vezető által összeállított programban.

 

 

A 2012-es eseményen is a világ legnépszerűbb és legnagyobb zeneművészei lépnek fel és merőben új oldalukról mutatkoznak meg. A legtöbb zenész eddig szólistaként jelent meg a világ zenei színpadain, de ezen a fesztiválon kamarazenészként muzsikálnak együtt.

 

A fesztivál néhány fellépő művésze:

Kocsis Zoltán, Kelemen Barnabás, Pekka Kuusisto, Ivry Gitlis, Jose Gallardo, Anneke Boeke, Anna Ibragimova, Tokody Ilona, Jonathan Cohen

 

A rendezvény fő helyszínéül a Szivárvány Zeneház szolgál majd, amely épület átlagban 550 férőhellyel rendelkezik. A korábbi  rendezvények  tapasztalatai alapján a szervezők abban bíznak, hogy az augusztus 14-20. közötti időszakban ismét teltházas koncertek lesznek, hasonlóan a korábbiakhoz, napi két komolyzenei eseménnyel.

 

A klasszikus zenei programokat műismertetők, film klub, könnyűzenei koncertek és egy nagyszabású kortárs kiállítás színesíti majd.

 

A fesztivál kezdetéig érdemes az esemény honlapját látogatni és a facebook csoportjához csatlakozni, hiszen ezeken a helyeken folyamatos és újabb információkkal lehetnek gazdagabbak az érdeklődők.

La femme La femme cikke 2012. június
címkék:
Fesztivál | Utazás | Zene
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.