"Minőségi borválogatás a belvárosban: borfesztivál az Erzsébet téren"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Mi érik a kisebb pincékben?

Minőségi borválogatás a belvárosban: borfesztivál az Erzsébet téren

A Time for Wine nem egy borfesztivál a sok közül, hanem az a rendezvény, amely a kisebb, minőségi, ám még ismeretlen pincészeteket, valamint a méltán népszerű finom borok készítőit fogja össze egy hangulatos, ingyenes, belvárosi rendezvényen. A május 31 és június 3 közötti fesztiválon a legismertebb és kevésbé ismert, ám annál figyelemreméltóbb pincészetek egyaránt kiállítják boraikat. A minőségről szóló találkozás az Akvárium Klub parkjában történik.

 

 

A fesztiválon most közösen kapcsolódhatnak ki a pincészetek, a gasztronómia legfontosabb döntéshozói, valamint a közönség. A szerevezők a négynapos rendezvényen ugyanis minőségi borválogatást készítenek az igazán ínyenceknek, ahol a népszerű borászok termékei és azoknak a pincéknek a különleges tételei mutatkoznak be, akik önerőből nem jutnak el a nagyközönségig.

 

A belváros szívében, az Akvárium Klub parkjában egy olyan oázis létesül, ahova akár munka után is betérhetnek a vendégek egy finom rozéra vagy egy laza beszélgetésre a bor készítőjével.

A családias hangulatú fesztivál elsősorban a kísérletezésről, az új ízek megismeréséről szól.

 

A helyszínen 20 borász állítja ki finomságait, különlegességeit. A hajnal 2 óráig nyitva tartó rendezvény kínálatából a borokhoz illő sajtok, desszertek, egytálételek és persze az élőzene sem hiányzik majd.

 

Helyszín: Erzsébet tér, Akvárium fölötti park

Időpont: május 31-június 3.

Belépő: díjtalan (pohárdíj ellenében a vendégek visszaváltható üvegpohárból élvezhetik az ízeket)

 

Kiállító pincészetek: Gere Attila, Csillagvölgyi, Bock, Gere Tamás és Zsolt, Günzer Tamás, Mészáros, Merfelsz, Eszterbauer, Rókusfalvy, Figula, Kővirág, Pócz, Frittman, Ludányi, Lisicza, Gróf Buttler, Csutorás, Hagymási, Thummerer, Füleky, Patricius

La femme La femme cikke 2012. május
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.