"Telt házra számítanak a szervezők a július 12. és 15. között Zamárdiban megrendezendő, hatodik Balaton Sound több napján "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Indul a Balaton legnagyobb bulija!

Telt házra számítanak a szervezők a július 12. és 15. között Zamárdiban megrendezendő, hatodik Balaton Sound több napján

A tavaly már valamivel több mint százezer vendéget vonzó Balaton Sound szervezői idén is hasonló érdeklődéssel számolnak, főként pénteken és szombaton várnak telt házat a napi 25-27 ezer embert befogadni képes rendezvényre. Az elővételben elkelt bérletek száma kifejezetten magas, várhatóan el fog fogyni valamennyi a fesztivál kezdetéig, amire volt már példa a korábbi években is.

 

 

A Balaton Soundot 2007-óta rendezik meg Zamárdiban. Idén a vendégek már a hivatalos csütörtöki nyitónap előtt, szerda délutántól birtokba vehetik a helyszínt, ahol a nagyszínpadon Ákos a nulladik estén mutatja be új, elektronikus zenei produkcióját. A programban a Bonanza Banzai és a szólóévek legfontosabb dalai szólalnak meg.

 

A fesztivál fellépői között lesz a világhírű holland dj, Armin van Buuren és az izlandi elektronikus zenei produkció, a népszerű GusGus is koncertet ad. A Soundra érkezik a Grammy-díjas amerikai alternatív hip-hop banda, a De La Soul, Calvin Harris skót dj, Martin Solveig francia dj-producer, a formabontó techno anyagairól ismert Guy Gerber és egy igazi kozmopolita elektronikus zenei produkció, a Tale Of Us is.

 

A fesztiválon idén is számos nemzetközileg ismert dj fog játszani, köztük a szakmai díjjakkal kitüntetett holland trance dj és producer, Sander van Doorn. Nagy visszajárónak, és a fesztiválozók egyik kedvencének számít a világ egyik első számú dj-jének tartott David Guetta, aki ötödször lép fel a Balaton Soundon. A Berlin Calling című film sztárját, Paul Kalkbrennert, az európai techno kultúra felkapott dj-producerét öccse, Fritz is elkíséri Zamárdira.

 

Gareth Emery a nemzetközi felhozatal egyik vezető trance dj-je és producere szintén a fesztivál vendége lesz, és jön Maceo Plex Spanyolországban élő amerikai zenész-producer is, aki korábban Meatrikként és Mariel Itóként lett ismert a tech house és a techno világában, mostanában pedig elsősorban a deep house-ra jellemző stíluselemekkel kísérletezik. Szintén játszik Zamárdiban a Feed Me, amely mögött Jon Gooch, a Spor néven is alkotó brit drum'n'bass, dubstep és electro house dj-producer áll.

 

Moszkva egyik legnépszerűbb szórakozóhelye, a Propaganda rezidense, Nina Kraviz remixer, énekes és dalszerző is fellép, akárcsak a Crazy P, a downtempóban, deep house-ban és diszkózenében utazó ötfős brit formáció. Elfogadta a meghívást a fesztiválra Tensnake, azaz Marco Niemerski hamburgi dj-producer is, a német underground elektronika képviselője, továbbá fellép Dapayk Solo, a szintén német Niklas Worgt is, a berlini klubok világának markáns figurája.

 

A fellépők között lesz egyebek közt az Avicii, az Example, a Gossip, Steve Angello, Carl Cox, az Animal Collective, Dubfire, Sasha, a Digitalism és a Caribou (fotónkon) is.

La femme La femme cikke 2012. július
címkék:
Fesztivál | Koncert | Zene
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.