"Kiemelkedően tehetséges fiatalok jelentkezését várja az ”50 tehetséges magyar fiatal” program."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

50 tehetséges magyar fiatal a média fókuszában

Kiemelkedően tehetséges fiatalok jelentkezését várja az ”50 tehetséges magyar fiatal” program.

A La femme ”50 tehetséges magyar fiatal” címmel olyan innovatív programot indított útjára, amely a harminc év alatti magyar tehetségekre kívánja irányítani a figyelmet. Azokra, akik kivételes adottságuk, szorgalmuk révén a jövő formálói és meghatározó személyiségei lehetnek hazánkban és a világban. A program nem rangsort állít, hanem ifjú reménységeket keres és mutat be. 2012. október 31-ig lehet jelölni, illetve jelentkezni a programra.

 

 

A mai globális versenyhelyzetben a kivételes adottsággal rendelkező fiatalok is esélytelenek az őket fejlesztő, ösztönző segítség nélkül. Ki tudna több ösztönzést, gyakorlati tanácsot és támaszt nyújtani egy pályája elején járó fiatal tehetségnek, mint azok, akik hasonló utat bejárva küzdötték magukat a csúcsra, s lettek területük meghatározó képviselői. A támogató, segítő szándék páratlan, pénzben aligha kifejezhető lökést jelenthet egy-egy fiatal számára.

 

„Az »50 tehetséges magyar fiatal program« személyre szabottan, a lehetőségek és az igények összehangolásával, az adott terület elismert személyiségeinek aktív szerepvállalása mellett kíván a fiatal magyar tehetségek fejlődéséhez ösztönzést, támogatást nyújtani” – vezette fel a programot Zétényi Lili, a La femme magazin főszerkesztője.

 

A La femme által felkért grémium a legígéretesebbnek ítélt 50 fiatalnak személyre szabott mentorprogramot dolgoz ki a Nemzeti Tehetségpont szakmai támogatásával, amely több hónapon keresztül segíti a fiatalok tehetség-útját, biztosítva a jelölés, előválogatás, zsűrizés folyamatában, valamint a mentorprogram pedagógia és szakmai elvek szerinti működéséhez szükséges szaktudást.

 

 

Az 50 fiatal kiválasztása harminc olyan személyiség kezében van, akik sokszínű szakmai háttérrel, gazdag élettapasztalattal rendelkeznek. A mentori szerepre felkért személyiségek maguk is példaképek, és a fiatal tehetségek számára páratlanul értékes tudás birtokosai is egyben. Az 50 fiatal tehetséget kibontakoztatásában egy-egy sikeres személyiség mentorálja. Köztük üdvözölhetjük többek között Dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettest, közigazgatási és igazságügyi minisztert, Sebestyén Márta népdalénekes-előadóművészt, Dr. Ádám Veronika Széchenyi-díjas magyar orvost, biokémikust, Gerendai Károly üzletembert, a Sziget Fesztivál alapítóját, valamint a tudományos, kulturális és üzleti világ számos kiemelkedő személyiségét.

 

„Tehetséges fiatalokat támogatni a legjobb befektetés és kötelességünk is egyben. Az ő energiájukra, ötleteikre, szorgalmukra lesz szükség ahhoz, hogy a jövő Magyarországa olyan lehessen, amilyennek elképzeltük, és hogy a világ bármely pontján a jövőben is büszkék lehessünk magyarjainkra. Ezért minden ilyen lehetőségre örömmel mondok igent” – mondta a programot elindító sajtótájékoztatón Dr. Navracsics Tibor.

 

La femme La femme cikke 2012. október
címkék:
Tehetség
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.