"Általában nem gondolunk arra, mit árul el testünk másoknak rólunk: arról, milyen a közérzetünk, a hozzáállásunk valamihez, milyenek az érzelmeink."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Beszélő testek

Általában nem gondolunk arra, mit árul el testünk másoknak rólunk: arról, milyen a közérzetünk, a hozzáállásunk valamihez, milyenek az érzelmeink.

Pedig gesztusaink, mozdulataink nagyon is árulkodóak, kommunikációnk fontos elemei. Ezért is fontos, hogy a mindennapi vagy üzleti életben odafigyeljünk a testbeszédre. Mind arra, ahogy mi viselkedünk testünkkel, mind arra, ahogy mások kommunikálnak akár tudatosan, akár tudattalanul. A szerző a téma legnevesebb brit szakértője, könyve abban segít, hogy tudatában legyünk, milyen jeleket is ad testünk a külvilágnak köszönéskor, megbeszélés, prezentáció, ügyintézés során, vezetéskor vagy a magánéletben. Megfejthetjük e kimondatlan üzeneteket, jobban megérthetünk másokat – és velük saját magunkat.
(Akadémiai Kiadó)

Falus Tamás Falus Tamás cikke 2012. december
címkék:
Irodalom
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.