"A szerző ismert forrásokból és tényekből frappánsan újrafogalmazta a magyar irodalmi élet jeles alakjainak különös szerelmi kalandjait."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Így szerettek ők

A szerző ismert forrásokból és tényekből frappánsan újrafogalmazta a magyar irodalmi élet jeles alakjainak különös szerelmi kalandjait.

Amikor 2012 elején az egykoron egyetemen költészettörténetet tanító, jelenleg kommunikációs tanácsokból élő szerző elkezdte a Facebookon közzétenni szórakoztató irodalmi love sztorijait, nem gondolta, hogy csaknem húszezer lelkes híve lesz az oldalon, év végére pedig egy szép könyve. Pedig nem csinált mást, csak a költőket, írókat leemelte a piedesztálról, visszavarázsolva őket hús-vér emberré. A kötetben negyven, a netről már ismert, de fényképekkel gazdagított, megszerkesztett, kibővített történetet mesél el, közelebb hozva, szerethetőbbnek, vagy épp esendőbbnek láttatva irodalmi nagyjainkat. Egyben kedvet adva ahhoz, hogy újra fellapozzuk műveiket – más szemmel.
(Corvina)

Falus Tamás Falus Tamás cikke 2013. március
címkék:
Irodalom
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.