"Hétköznapi, otthoni életünk nem túl izgalmas. De ezt csak addig gondoljuk így, míg el nem kezdjük forgatni az Angliában élő amerikai szerző könyvét."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Otthon

Hétköznapi, otthoni életünk nem túl izgalmas. De ezt csak addig gondoljuk így, míg el nem kezdjük forgatni az Angliában élő amerikai szerző könyvét.

A szerző saját lakását járta be, helyiségről helyiségre. Mindent alaposan szemügyre vett, és a szó átvitt értelmében is körüljárta az egyes hétköznapi tárgyak, eszközök, berendezések, múltját, megalkotásának körülményeit. A magánélet történetének megismerése során rájöhetünk, hogy bár nem tartjuk mindennapi életünket izgalmasnak, talán még sincs annál izgalmasabb, mint megtudni, hogyan éltek elődeink, miként igyekeztek kényelmesebbé tenni életüket. Például az ételek tartósításával, a vízöblítéses vécével vagy az elektromossággal. Érdekes kultúrtörténeti kirándulás ez az éléskamrában, a konyhában, a nappaliban és a fürdőszobában, egészen a hálóig.
(Akadémiai Kiadó)

Falus Tamás Falus Tamás cikke 2013. január
címkék:
Irodalom
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.