"Bécsben a Rathausplatz és a park nagy részét ismét a jég és a korcsolyázók birtokolják. Az élmény mesés!"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Jégvarázs Bécsben

Bécsben a Rathausplatz és a park nagy részét ismét a jég és a korcsolyázók birtokolják. Az élmény mesés!

A bécsi városháza előtt most több ezer négyzetméteres jégfelületen korcsolyázhatnak a téli sportok szerelmesei. Miután a korcsolyacipők lekerülnek, a téli parkban gyerekprogramok, kulináris élvezetek várják a látogatókat.

 

 

A Rathaus és a Ring mellett két nagy jégpályát hűtöttek le, ezek összeköttetésben állnak azzal a több mint 400 méteres hosszú ösvénnyel, amely változatos kanyarokkal íveli át a Südpark-ot. Ehhez jön még a Nordpark csaknem 190 méteres jégpályája. Három nagy kanyarral mindkét parkrész romantikus utakon járható be este 10 óráig. A Rathausplatz előtti nagy jégpálya igazán romantikus, az utóbbi években szigorú egyenes vonalak helyett kerek ívek dominálnak.

 

A sportolási lehetőségek közül a curling sem hiányozhat. A 2010-es szezon óta a www.wienereistraum.com alatt online is lehet a curling pályára jelentkezni.

 

A jégpályát csakúgy, mint a budapesti nővérét, számos kulturális intézmény övezi. Érdeklődéstől és hangulattól függően választhatunk múzeumi és zenei programok közül.

La femme La femme cikke 2013. január
címkék:
Sport | Utazás
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.