"A protokoll nagyasszonyának, a viselkedéskultúra tudorának is tartják a szerzőt, a Miniszterelnöki Hivatal volt protokollfőnökét."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Tanácsoskönyv – Új kalamajkák

A protokoll nagyasszonyának, a viselkedéskultúra tudorának is tartják a szerzőt, a Miniszterelnöki Hivatal volt protokollfőnökét.

Görög Ibolya a polgári világ viselkedéskultúrájából próbál valamit megmenteni az utókor számára. Harmadik könyvében is mindannyiunk számára hasznos tanácsokat ad, miként viselkedjünk a magánéletben és munkánk során. Egyfajta szótárként is felüthető, hogy kitűnő tippeket kapjunk például arról, mi a jó magánajándék, miként ajándékozzunk cég nevében, hogyan szervezzünk jól vállalati bulit, milyen a jó hivatalos e-mail, miként bocsát el az intelligens főnök, milyen az Egyesült Államokban az üzleti viselkedés, vagy éppen hogy zajlik egy jó videokonferencia. Hétvégi pihenés előtt nem árt egy wellness-kisokos sem.
(Athenaeum)

Falus Tamás Falus Tamás cikke 2013. május
címkék:
Irodalom
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.