"Újabb negyven érdekes szerelmi történettel folytatódnak az irodalmi igaz mesék, melyekből kiderül, hogyan szerettek nagy íróink, költőink. "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Így szerettek ők 2.

Újabb negyven érdekes szerelmi történettel folytatódnak az irodalmi igaz mesék, melyekből kiderül, hogyan szerettek nagy íróink, költőink.

Az első sikerkötethez képest egy-egy fejezet részletesebb hátteret fest az adott szerzőről, az adott korról, de a sztorik továbbra is izgalmasak, olykor pikánsak. Ha még nem tudtuk, kiderül, ki vette el kétszer is a gépírónőjét; ki az a költő férfiú, aki a férfiak iránt érzett szerelmet; ki szöktette meg férjétől első feleségét fegyverrel a kezében; melyik költő akart együtt élni feleségével és szeretőjével; ki lőtte szíven magát, miután elhagyta szeretője; ki akarta lelőni első feleségét és annak szeretőjét. A szerző célja továbbra is az, hogy a múzsák megismertetésével kedvet csináljon a művekhez.
(Corvina Kiadó)

Falus Tamás Falus Tamás cikke 2014. január
címkék:
Irodalom
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.