"Az „50 tehetséges magyar fiatal” program a La femme harminc év alatti tehetségeket ünnepelő kezdeményezése. Azoké, akik kivételes adottságuk, szorgalmuk révén a jövő formálói,..."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Mit kell tudni a programról?

Az „50 tehetséges magyar fiatal” program a La femme harminc év alatti tehetségeket ünnepelő kezdeményezése. Azoké, akik kivételes adottságuk, szorgalmuk révén a jövő formálói, meghatározó személyiségei lehetnek Magyarországon és a világban.

Nemrég még egyként szorítottunk a magyar olimpikonoknak, és velük együtt örültünk sikereiknek! Akkor és ott minden figyelem rájuk irányult. De mennyit hallhatunk azóta róluk? És mennyit tudunk azokról a tehetséges fiatalokról, akik kevésbé látványos területen, nem a nyilvánosság kereszttüzében érnek el kimagasló eredményeket?

 

ESÉLYEK
A kivételes adottsággal rendelkező fiatalok is esélytelenek az őket segítő, fejlesztő, ösztönző környezet és személyek nélkül.

A La femme „50 tehetséges magyar fiatal” kezdeményezésével e kivételes fiatalokra kívánjuk irányítani a figyelmet. A fiatal tehetségek felkutatása és bemutatása azonban nem elegendő! Feladatunk és felelősségünk e kezdeményezésben ennél jóval nagyobb! Az „50 tehetséges magyar fiatal” program személyre szabottan, a lehetőségek és az igények összehangolásával, a kulturális, tudományos és gazdasági élet elismert személyiségeinek aktív szerepvállalása mellett kíván a fiatal tehetségeknek fejlődéséhez ösztönzést, támogatást nyújtani. A tehetség ugyanis csak kiindulópont. A kivételes adottságú fiatalok is esélytelenek segítő, fejlesztő, ösztönző környezet és személyek nélkül. Ugyan ki más adhatna több ösztönzést, gyakorlati tanácsot vagy akár konkrét segítséget egy pályája elején járó fiatal tehetségnek, mint azok, akik hasonló utat bejárva küzdötték magukat a csúcsra, s területük meghatározó szereplői lettek?

 

A mentori szerepre felkért személyiségek maguk is példaképek, és a fiatal tehetségek számára páratlanul értékes tudás birtokosai. Lesznek fiatalok, akiknek már a program által biztosított kiemelt figyelem, másoknak egy beszélgetés, egy pártoló személy tanácsai is elegendő pluszt jelentenek majd. S lesznek, akiknek új feladatok, pályázatok, ösztöndíjak elnyeréséhez, vagy fontos személyes ismeretségekhez való hozzásegítés jelenti az igazán értékes támogatást. A La femme magazin személyre szabottan, a lehetőségek és az igények összehangolásával, az adott terület elismert személyiségeinek aktív szerepvállalása mellett kíván a fiatal magyar tehetségek fejlődéséhez ösztönzést, támogatást nyújtani.

 

A La femme kezdeményezése a valaha indult hasonló programokon túlmutató felelősségvállalással a tehetségek elismerésének rangos, mértékadó platformja kíván lenni. Célja nemcsak a tehetségek széles körű megismertetése, de a valódi teljesítményre épülő példaképteremtés is. Bízunk abban, hogy a La femme „50 tehetséges magyar fiatal” programja hosszú távon a pozitív jövőképet erősítő, a tehetségek megbecsülésének, itthon tartásának társadalmi célját szolgáló üggyé válhat.

La femme La femme cikke 2012. november
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.