"Öt év 26 értékes gondolatban. Bán Teodóra balettművész, a Budapesti Fesztiválközpont ügyvezetője kihívásokról és a La femme-ról."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Balerina a kultúra szívében

Öt év 26 értékes gondolatban. Bán Teodóra balettművész, a Budapesti Fesztiválközpont ügyvezetője kihívásokról és a La femme-ról.

Szakmailag igen fontos periódus vette kezdetét az életemben öt évvel ezelőtt: akkor pályáztam és nyertem el újra a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. vezetését, és így immáron második ciklus óta vezethetem ezt a különleges, kihívásokkal es lehetőségekkel teli kulturális intézményt. Amit akkor megálmodtam, mostanra megvalósulni látszik, sőt új lehetőségeket is adott az élet.

 

 A Margit-szigeten újjászületett egy európai mércével mérve is magas színvonalú, egyedi adottságú, Budapestet emblematizaló szabadtéri színház. Munkámmal lehetőséget adhatok jeles művészeknek új előadások bemutatására, és együtt dolgozhatok jobbnál-jobb társulatokkal: a Londoni Globe Színháztól a Moszkvai Klasszikus Balettig, a Buena Vista Social Clubtól Lajkó Flélixig vagy Snétberger Ferencig terjed az idei sztárfellépők névsora. A kultúra és a sport fogyasztására történő ösztönzés szinte mindig jelen van az életemben. Ennek jegyében fogant a két rendhagyó Ritmikus Gimnasztika Világkupa megrendezése, valamint az országos iskolai sportpályázatok is, melyeken több ezer gyerek vett részt. Ez nem csupán az élsportról szólt, a fellépő művészekkel igazi családi programmá alakultak a versenyek. Tavaly felkértek a Budapesti Tavaszi és Őszi Fesztivál szervezésére, és egyben a Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ vezetésére is. Örültem a komplex feladatnak, hiszen a kulturturizmus a világ egyik legnagyobb és a legjobban fejlődő iparága.

5 ÉVES A LA FEMME
"A La femme tartalmában értékes, külsejében igényes lap. Azt üzeni az olvasóknak, hogy a stílus maga az ember."

 

Vannak olyan magazinok, melyeket az ember szívesen vesz kézbe, mert már a megjelenésük is
impozáns és szemet gyönyörködtető. A La femme is pontosan ilyen. Tartalmában értékes és izgalmas, külsejében igényes és kiegyensúlyozott lapnak tartom. Jóleső érzés kézbe venni, amit nemcsak nőknek, de férfi olvasóknak is nyugodt szívvel ajánlok. A stílus maga az ember, üzeni minden téren az olvasóinak, ez által harmonikussá és egyedivé válva. Ebből a harmóniából semmit sem vesztett az elmúlt öt év alatt. A jövőt nehéz megjósolni, de úgy érzem, hogy a La femme olyan irányvonalat képvisel, melynek mindig lesz helye a lappiacon.

La femme La femme cikke 2014. július
címkék:
Karrier | Színház | Üzlet
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.