"Öt év élményei 26 értékes gondolatban. Az elmúlt évekről és a La femme-ról mesélt Kósa Erika üzletaszony, a Consequit Group elnöke!"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Sorsfordító változások

Öt év élményei 26 értékes gondolatban. Az elmúlt évekről és a La femme-ról mesélt Kósa Erika üzletaszony, a Consequit Group elnöke!

Még a korábbi cégnél dolgoztam öt éve, és azt gondoltam akkor, hogy az életem kiszámítható mederben folyik. Aztán minden a feje tetejére állt, új céget alapítottam, és ma már azt vallom: így volt jó. Az elválás a korábbi cégtől persze fájdalmas volt, egy szakítás mindig fájdalmas. Az új cég építése azonban elképesztő energiákat és lendületet szabadított fel. Fantasztikus embereket ismertem meg, kiváló csapattal dolgozom együtt.

 

 

Páratlan érzés, amikor százak munkálkodnak egy közös cél érdekében, jelen esetben azon, hogy minél több emberhez eljusson az üzenet: felelősek a saját jövőjükért, és a döntéseket időben meg kell hozniuk. A szakmai váltás mellett az unokám születése volt a legfontosabb változás az életemben. Korábban nem értettem, miért rajonganak az ismerőseim a nagymamaságért, ma már értem, és azt hiszem, ez a kisember rajtam is sokat formált. Teljesen el tudok veszni a szemeiben, és órákig elvagyok azzal, ha vele játszhatok. Egyébként idén betöltöttem az ötvenet, természetes, hogy ilyenkor számadást készít az ember. Szóval mostanában sok minden történik velem – az új cég, az unoka és a születésnapom –, de ez így tökéletes.

5 ÉVES A LA FEMME
"A La femme kapcsán az jut eszembe, hogy „értékes”. Olyan gondolatokat közvetít, amelyek a társadalom jobbítását segítik, olyan embereket mutat be, akik példaképek mindannyiunk számára."

 

A La femme-ról már az első számnál tudni lehetett, hogy ez lap más lesz, mint a többi. Komolyan kell venni, időt kell rá szánni, mint egy jó barátra. Ez nem az a magazin, amit tíz perc alatt átfutok, mert minden cikk, minden interjú mélyebb gondolkodásra késztet. Valójában olyan, mintha egy-egy könyvet tartanék a kezemben. A legfontosabb jelző, ami a La femme kapcsán az eszembe jut, az „értékes”, mert olyan gondolatokat közvetít, amelyek a társadalom jobbítását segítik, és olyan embereket mutat be, akik példaképek lehetnek mindannyiunk számára. Az 50 tehetséges magyar fiatal bemutatása és támogatása pedig egyedülálló kezdeményezés, amely mellé én is örömmel álltam. Emellett jó a nyelvezete, szépen fogalmazza meg a mondanivalóját. Rólam sokan tudják, hogy nagyon fontos számomra a magyar nyelv megőrzése és ápolása, évek óta együtt dolgozom Grétsy tanár úrral azért, hogy a szép magyar beszéd és írás fennmaradjon. A La femme ebben is követendő példát nyújt. Nagyon remélem, hogy fennmarad ez a magazin, és nem változnak az értékei. Biztos támpontot fog nyújtani a nőknek, de akár a férfiaknak is, és öt év múlva már azokat mutathatja majd be példaképként, akik ma még a tehetséges fiatalok táborát erősítik. Maradjon ilyen, mint most! A jó dolgokon nem kell változtatni.

La femme La femme cikke 2014. augusztus
címkék:
Karrier | Üzlet
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.