"A Richter Érdemérem a hazai orvostársadalom kiemelkedő munkáját elismerő díj."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Kiemelkedő orvosi teljesítmények elismerése

A Richter Érdemérem a hazai orvostársadalom kiemelkedő munkáját elismerő díj.

A Richter Gedeon Nyrt. kezdeményezése a Magyar Orvosi Kamara együttműködésével a háziorvos kategóriában meghirdetett pályázatot követően idén az egészségügyben ugyancsak kulcsszerepet betöltő további szakorvosok számára is lehetőséget biztosít, hogy figyelemre méltó szakmai teljesítményükkel kiérdemeljék a rangos elismerést.

 

A modern hazai gyógyszerészet alapítójának mai napig ható szellemiségét megidéző díj célja, hogy a kiváló szakemberek mindennapi munkájának elismerésén túl támogatást nyújtson olyan kreatív ötletek, jó gyakorlatok, innovatív elképzelések megvalósításához, amelyek hozzájárulhatnak az egészségügy további modernizációjához, az orvosi hivatás hatékonyságának növeléséhez.

„Az innováció az egyik lefontosabb mozgatórugója működésünk minden területének, ezért különösen fontos számunkra, hogy az egészségügy támogatását szolgáló programjaink keretében is elismerjük azokat az orvosokat, akik nap mint nap ebben a szellemiségben végzik hiánypótló munkájukat. Az elmúlt évek járványidőszaka rávilágított arra, hogy az orvoslásnak az innováción túl a prevenció, valamint a kommunikáció is kulcsfontosságú része, így szerettük volna ezeken a területeken is elismerni azokat a jó gyakorlatokat, melyek előmozdíthatják az egészségügy további fejlődését.” – nyilatkozta Orbán Gábor, a Richter Gedeon Nyrt. vezérigazgatója.

 

A díj elnyerésére pályázhat minden aktív klinikai szakágban szakorvosi képesítéssel Magyarországon tevékenységet folytató szakorvos a Richter Érdemérem Díj weboldalán, az elektronikus pályázati űrlap kitöltésével.

 

A Richter Gedeon Nyrt. és a Magyar Orvosi Kamara az alábbi kategóriákban várja a

RICHTER ÉRDEMÉREM DÍJ
A beérkezett pályaművek elbírálását követően 2023. április 21-én ünnepélyes díjátadón hirdetik ki a kategóriák győzteseit, akik a Richter Érdemérem mellett bruttó 2 millió forint értékű díjazásban részesülnek.
pályaművek beérkezését: 1.) Az év leghatékonyabb betegkommunikációját folytató szakorvosa; 2.) Az év legjobb prevenciós gyakorlatát folytató szakorvosa; 3.) Az év legkiemelkedőbb tudományos vagy innovációs munkáját végző szakorvosa.

 

A pályázatok feltöltésének határideje 2023. március 12. éjfél


„A Magyar Orvosi Kamara küldetésének tekinti, hogy őrizze az orvosi hivatás tisztaságát, védje és építse az orvoskar tekintélyét, ezzel szolgálva a nemzet egészségének ügyét. Örömmel csatlakoztunk a Richter Gedeon Nyrt. kezdeményezéséhez, annak érdekében, hogy elismerésben részesítsük a legkiválóbb betegkommunikációs, prevenciós és tudományos, illetve innovációs gyakorlatot vivő orvoskollégákat. Nagy öröm számunkra, hogy 2023-ban már a hazai orvostársadalom szakorvosai is elnyerhetik a díjat. Úgy gondoljuk, hogy ez az elismerés jelentős mértékben járulhat hozzá a gyógyításban szerepet vállalók szakmai fejlődéséhez, ezért reméljük, minél többen szeretnének majd élni a pályázat lehetőségével.” – tette hozzá Dr. Kincses Gyula, a Magyar Orvosi Kamara elnöke.

A pályázatokat a Richter Érdemérem szakmai zsűrije értékeli, melynek tagjai:

Dr. Kozma Róbert a Richter Gedeon Nyrt. belföldi értékesítési és marketing igazgatója,

Dr. Kincses Gyula a Magyar Orvosi Kamara elnöke,

Prof. Dr. Bódis József Universitas Quinqueecclesiensis Alapítvány kuratóriumi elnöke,

Dr. Keresztes Katalin Ph.D. belgyógyász, kardiológus, diabetológus főorvos,

Dr. Radics Judit pszichiáter-pszichoterapeuta, alvásszakértő főorvos.

 

A beérkezett pályaművek elbírálását követően 2023. április 21-én ünnepélyes díjátadón hirdetik ki a kategóriák győzteseit, akik a Richter Érdemérem mellett bruttó 2 millió forint értékű díjazásban is részesülnek.

 

A Richter Érdeméremmel kapcsolatos legfontosabb információk, a részvételi feltételek, valamint a pályázati űrlap a www.richtererdemerem.hu weboldalon érhetők el.

La femme La femme cikke 2023. február
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.