"Ha akkor látnánk az embereket, amikor azt hiszik, senki nem figyeli őket, sokat megtudhatnánk róluk."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Minden más, amikor egyedül vagyunk

Ha akkor látnánk az embereket, amikor azt hiszik, senki nem figyeli őket, sokat megtudhatnánk róluk.

Három arcunk van: amilyennek mutatni szeretnénk magunkat, amilyenek lenni szeretnénk és amilyenek vagyunk. Ebből egyet mutat meg egy fotós képsorozatában.

 

 

 

Amikor egyedül vagyunk, olyan dolgokat is megpróbálunk, olyasmire is vetemedünk, amire az illem, a tapintat, az elvárások miatt nem vennénk a bátorságot. Ezt az érdekes kettősséget dolgozza fel egy francia fotós, Florian Beaudenon a képein. Mennyire vagyunk mások, ha nyilvánosság elé lépünk? Az Instant Life című fotósorozat egy leskelődéshez hasonlít a leginkább: beleshetünk nők és férfiak otthonába, családok életébe, és madárperspektívából láthatjuk mindennapi viselkedésüket.

 

A díszletek azokat a hétköznapi tevékenységeket mutatják, amelyeket zárt ajtók mögött folytatunk. Olyan egyszerű dolgokról van szó, mint a cipőpróbálás, a fürdés vagy az olvasás, de a kukucskálás izgalmassá teszi őket. Az az érzésünk támad, hogy a képen szereplő bármelyik pillanatban felnéz, és elkapja leselkedő pillantásunkat. A művésznek egyszerű volt az üzenete: élvezzünk ki minden pillanatot. A percek gyorsan elmúlnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás: Florian Beaudenon

La femme La femme cikke 2014. július
címkék:
Lélek | Művészet
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.