"Csak látszólag volt könnyű helyzetben Endrei Judit, amikor minden idők egyik legsikeresebb magyar vízilabda szövetségi kapitányát interjúvolta meg."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Kemény üzenetek

Csak látszólag volt könnyű helyzetben Endrei Judit, amikor minden idők egyik legsikeresebb magyar vízilabda szövetségi kapitányát interjúvolta meg.

 

A kérdezőt ugyanis nem az érdekelte, hogyan alakultak az eredmények, milyen jópofa sztorikat élt át a kapitány, miközben három olimpiai aranyérmet is nyert fiaival. Inkább ara volt kíváncsi, hogy dr. Kemény Dénes szakemberként és felelős vezetőként miként, milyen szakmai, pedagógiai és pszichológiai módszerekkel ért fel a csúcsra sikeréhes tizen-, huszonéves és rutinos harmincas vagány fiatalembereket irányítva. Az érdekelte, milyen az a sport világán túlmutató kreatív gondolkodásmód, amelynek megismerése hasznos lehet más vezetők számára is.
(Endrei Könyvek)

A kérdezőt nem az érdekelte, hogyan alakultak az eredmények, milyen jópofa sztorikat élt át a kapitány, miközben három olimpiai aranyérmet is nyert fiaival. Inkább ara volt kíváncsi, hogy dr. Kemény Dénes szakemberként és felelős vezetőként miként, milyen szakmai, pedagógiai és pszichológiai módszerekkel ért fel a csúcsra sikeréhes tizen-, huszonéves és rutinos harmincas vagány fiatalembereket irányítva. Az érdekelte, milyen az a sport világán túlmutató kreatív gondolkodásmód, amelynek megismerése hasznos lehet más vezetők számára is.(Endrei Könyvek)

Falus Tamás Falus Tamás cikke 2011. december
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.