"Egyszerre ismeretterjesztő kézikönyv, kislexikon és szakácskönyv."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Halak és halételek

Egyszerre ismeretterjesztő kézikönyv, kislexikon és szakácskönyv.

 

Kézikönyv, mert megismerkedhetünk a tengeri és édesvízi halak jellemzőivel, az egyes halak adatlapjával – előfordulási helyüktől megvásárolható formájukon át kalória- és zsírtartalmukig –, s szakácskönyv, mert nyolcvan ínycsiklandozó receptet is kapunk. Való igaz, először talán kissé bonyolultnak tűnik halból finom ételt varázsolni a helyes konyhatechnológia megválasztásával, de a szakács-halkereskedő és pisztrángtenyésztő szerzőpáros ebben is segít. Az olvasmányos, sok ételfotót, ábrát, megannyi hasznos ismeretet és tanácsot tartalmazó kiadvány szinte csábít halkészítésre és -fogyasztásra. E könyvtől azok is kedvet kapnak, akik eddig legfeljebb csak tengerparti nyaralásaik során merték félve megkóstolni a halakat és a tenger gyümölcseit.
(Corvina Kiadó)

Kézikönyv, mert megismerkedhetünk a tengeri és édesvízi halak jellemzőivel, az egyes halak adatlapjával – előfordulási helyüktől megvásárolható formájukon át kalória- és zsírtartalmukig –, s szakácskönyv, mert nyolcvan ínycsiklandozó receptet is kapunk. Való igaz, először talán kissé bonyolultnak tűnik halból finom ételt varázsolni a helyes konyhatechnológia megválasztásával, de a szakács-halkereskedő és pisztrángtenyésztő szerzőpáros ebben is segít. Az olvasmányos, sok ételfotót, ábrát, megannyi hasznos ismeretet és tanácsot tartalmazó kiadvány szinte csábít halkészítésre és -fogyasztásra. E könyvtől azok is kedvet kapnak, akik eddig legfeljebb csak tengerparti nyaralásaik során merték félve megkóstolni a halakat és a tenger gyümölcseit.(Corvina Kiadó)

 

Falus Tamás Falus Tamás cikke 2011. december
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.