"Érzések, emlékek, vallomások - egy gazdag életpályának csak töredékei fértek e lapokra, de a rajongók már ezért is hálásak lehetnek."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Az angyalok bűvöletében

Érzések, emlékek, vallomások - egy gazdag életpályának csak töredékei fértek e lapokra, de a rajongók már ezért is hálásak lehetnek.

 

Húszévesen lépett fel először a budapesti Operaházban Bizet Carmenjében. Ezt huszonnégy sikerév követte a világ jeles operaszínpadain Párizstól Milánón, New Yorkon át Moszkváig. Majd következtek a koncertszínpadok. Több mint félszáz főszerep, negyven lemez, ezernyi élmény. A nem titkoltan hatvanadik életévvel eljött a számvetés ideje is, és Sass Sylvia ez alkalomból önéletrajzi kötettel lepte meg magát és művészetének híveit. Érzések, emlékek, vallomások - egy gazdag életpályának csak töredékei fértek e lapokra, de a rajongók már ezért is hálásak lehetnek.
(Ursus Libris)

Húszévesen lépett fel először a budapesti Operaházban Bizet Carmenjében. Ezt huszonnégy sikerév követte a világ jeles operaszínpadain Párizstól Milánón, New Yorkon át Moszkváig. Majd következtek a koncertszínpadok. Több mint félszáz főszerep, negyven lemez, ezernyi élmény. A nem titkoltan hatvanadik életévvel eljött a számvetés ideje is, és Sass Sylvia ez alkalomból önéletrajzi kötettel lepte meg magát és művészetének híveit. (Ursus Libris)

 

Falus Tamás Falus Tamás cikke 2011. december
címkék:
Irodalom
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.