"A barokk és a romantika válogatott klasszikusai csendülnek fel az Anima Musicae Kamarazenekar koncertjén."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Ajándék füleinknek

A barokk és a romantika válogatott klasszikusai csendülnek fel az Anima Musicae Kamarazenekar koncertjén.

Napjaink egyik legizgalmasabb hazai hangszeres formációja, az Anima Musicae Kamarazenekar a Budapest Music Centerben ad koncertet 2017. április 28-án. A műsorban ez alkalommal olyan válogatott klasszikus zeneművek csendülnek fel, mint Felix Mendelssohn lendületes h-moll vonósszimfóniája vagy a barokk nagymester, Johann Sebastian Bach két zongoraversenye (A-dúr zongoraverseny, BWV 1055, valamint C-dúr versenymű két zongorára, BWV 1061).

 

 

A szünet után Pjotr Iljics Csajkovszkij Firenzei emlék című nagy ívű, felkavaró hangzású vonósszextettje zárja a tartalmasnak ígérkező estet. A koncerten Prisca Benoȋt és Mladen Tcholitch zongoraművészek működnek közre. Az Anima Musicae Kamarazenekar 2010 februárjában alakult a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatóiból és korábban végzett növendékeiből.

 

Az eddigiekben olyan nívós koncerttermekben léptek fel, mint a budapesti Zeneakadémia, a Magyar Rádió Márványterme, a bécsi Musikverein, a pécsi Kodály Központ vagy a szardíniai Teatro Verdi. Az Anima Musicae Kamarazenekar eltökélt szándéka, hogy koncertjein a klasszikus zene üzenete minél több fiatalt érintsen meg, hogy ezzel is segítse egy új, a klasszikus értékeket befogadni képes generáció kialakítását.

La femme La femme cikke 2017. április
címkék:
Zene
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.