"Három évnyi élményanyag egy könyvben, kalauz utazáshoz és a balinéz mindennapok megértéséhez."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Bali, szerelem első látásra!

Három évnyi élményanyag egy könyvben, kalauz utazáshoz és a balinéz mindennapok megértéséhez.

Harmincz Rita könyve praktikus segítség a Balira utazók számára, és színes kalauz azoknak, akik itthon álmodozva fedeznék fel az indonéz szigetet. A sárga ruhás lány több hónapos ázsiai kalandozás után, a véletleneknek köszönhetően kötött ki az Indiai-óceán gyöngyszemén. Bali azonnal rabul ejtette a szívét és a lelkét.

Harmincz Rita: "Bali szerelem volt első látásra!"

 

A szerző három év élményanyagát és tapasztalatát sűrítette egy könyvbe. A gondos válogatás számba veszi a legfontosabb látnivalókat, megismerhetjük Bali sajátos kulturális és történelmi gyökereit. A balinézek mindennapjait átható vallási szokások, ünnepek és rituálék élvezetes és érthető bemutatásának köszönhetően nem kell bonyolult összefüggéseket megértenünk, vagy mitológiai történeteken átrágnunk magunkat.

 

 "Legtöbben azt kérdezik tőlem, miért pont Balira költöztem? Sokáig azt gondoltam, az emberek, az ételek, a színek vagy az illatok kavalkádja az, ami nem ereszt, de ma már tudom, hogy mindezek mellett a szabadság érzése az, ami megfizethetlen, az őszinte világ, és az, hogy újra gyermek lehetek. Itt nem azt nézik, honnan jöttem, ki vagyok, vagy mit értem el, csupán azt, hogy milyen ember vagyok. Ahogy teltek az évek, látni kezdtem végre a sziget igazi arcát."

 

A személyes történeteken keresztül a könyv hasznos és naprakész itiner a Balit felfedezni vágyók számára, válaszokat ad a leggyakrabban felmerülő kérdésekre, kapaszkodókat a kulturális különbségek megértéséhez, magyarázatot a viselkedési szabályokra. Nem maradnak ki a turistákat lehúzó tipikus trükkök, átverések sem. A személyes élményanyagból valószínűleg azok a legmegkapóbbak, amelyeket csak a szigeten hosszabb időt töltő utazó ismerhet meg: Bali turisták előtt rejtett arcát, amely a mindennapok különleges pillanataiban tárul fel. A Bali könyv egy átfogó, praktikus útikalauz, amely kereskedelmi forgalomban nem kapható, kizárólag a szerző magánterjesztésében beszerezhető ezen a linken!

La femme La femme cikke 2019. július
címkék:
Bali | Utazás | útikönyv
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.