"„Minden héten kórházi szüléseket kísérek, és egészen biztos vagyok abban, hogy az ott szülő nő lemarad valamiről. Begyógyszerezve szülni olyan, mint bekötött szemmel kirándulni..."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Orgazmikus szülés

„Minden héten kórházi szüléseket kísérek, és egészen biztos vagyok abban, hogy az ott szülő nő lemarad valamiről. Begyógyszerezve szülni olyan, mint bekötött szemmel kirándulni a Grand Canyonban.”

Hogy a szülés ne ilyen legyen, hanem fenséges, nos, ezért írta meg e könyvet egy amerikai bába és egy szülésszakértő. A szülés minden nő egész életére kiható, meghatározó élménye, ezért kísérje meghittség, tudatosság, háborítatlanság, béke, öröm, esetleg extatikus gyönyör – vallják a szerzők. Használható kézikönyvet írtak tehát leendő anyák számára, de olvashatunk a terhesség alatti egészséges életről is. A kötetet megrázó, felemelő szüléstörténetek egészítik ki. „Ha hagyják, akkor a szülés természetes és gyönyörű alkalom arra, hogy a leggyengédebb, legbékésebb és legszenvedélyesebb módon adjunk életet egy kis lénynek.”
(Jaffa Kiadó)

Falus Tamás Falus Tamás cikke 2012. március
címkék:
Irodalom
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.