"Augusztus 30-án 12 helyszínen, változatos programokkal ismét Állatkertek éjszakája."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Éjszaka a vadak között

Augusztus 30-án 12 helyszínen, változatos programokkal ismét Állatkertek éjszakája.

Bár sokszor hallunk arról, hogy egy-egy állatkertben milyen új bébi született, arról ritkán esik szó, mennyit fejlődött az elmúlt években a hazai álletkertészet. Pedig a hazai állatkertek egyre több nemzetközi projekthez kapcsolódnak, természetvédelmi programokban vesznek részt, javítják az állatok elhelyezésének és bemutatásának körülményeit, és a látogató is mind több információs lehetőség, program közül választhat. Igazi sikerágazatról van szó, amely nemcsak a hazai turisztikai kínálatból szakít ki egyre nagyobb részt, hanem bevételeit is növelni tudja. Győződjünk meg erről mi is az Állatkertek éjszakáján, amikor a legtöbb intézmény éjfélig várja látogatóit - méghozzá igazán külöleges programokkal!

 

 

Augusztus 30-án már második alkalommal rendezik meg a programsorozatot, amelyhez ebben az évben szinte az összes jelentős magyarországi állatkert, vadaspark és bemutatóhely csatlakozott.
Az érdeklődők a Budakeszi Vadaspark, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a debreceni Nagyerdei Kultúrpark Állat- és Növénykertje, a győri Xantus János Állatkert, a Jászberényi Állat- és Növénykert, a Kecskeméti Vadaskert, a Miskolci Állatkert és Kultúrpark, a Pécsi Állatkert, a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum, a Szegedi Vadaspark, a budapesti Tropicarium, valamint a veszprémi Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark esti, illetve éjjeli programjain vehetnek részt.
A fővárosi és Budapest környéki intézmények, a Tropicarium, a Budakeszi Vadaspark és a Fővárosi Állat- és Növénykert pedig mindhárom helyszínre érvényes kombinált belépőjegyeket is kínálnak.

 

A részletes programokat az intézmények saját honlapjukon teszik majd közzé. Nézelődjünk!

La femme La femme cikke 2013. augusztus
címkék:
Természet | Utazás
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.