"Merészen kifinomult és nagyon szexi az idei tavaszi sminkdivat, amely újraértelmezi a szemkiemelés fortélyait."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Drámai vagy kifinomult

Merészen kifinomult és nagyon szexi az idei tavaszi sminkdivat, amely újraértelmezi a szemkiemelés fortélyait.

A fantasztikus szemkiemelő tusok variációinak köszönhetően lehet a megjelenésünk kifinomult, drámai vagy művészien tökéletes. A szemhangsúly megkoronázásaként az igazán szárnyaló tekintet eléréséhez egyedi technológiával készült szempillaspirál segít hozzá, amelynek garantált flexibilis ívelése megnöveli a szem külső sarkainál a pillák méretét. Az intenzív összetételű festék és a forradalmian új, speciális kefe gondoskodik róla, hogy a pillák szárnyat növesszenek.

 

Drámai tekintet


Ha drámai hatást akarunk elérni, akkor az arc tökéletesítéséhez először a báziskrémet tegyük fel, amely kiegyenlíti a pórusokat, majd egységesítsük arcbőrünk színét és szerkezetét a  bőrtökéletesítő folyékony alapozóval. Fixáljunk selymes púderrel. Az orcák természetes ragyogását fokozza, ha pirosítóval kiemeljük az arccsontot. A szemkiemeléshez próbáljuk ki a stabil hegyű szemkiemelő tust, amely egyenletesen adagolja a festéket, vízálló és 24 órás tartósságot garantál. Intenzív fekete színe a merész szemhangsúly tökéletes kelléke – kezdi a 2013-as tavaszi trendek ismertetését Larion Oscar, a Maybelline sminkmestere. – A szem kiemelését kezdjük a szemzugtól a mélyítő vonal felé, és folyamatosan haladjunk kifelé. A szem külső széléhez érve ívesen alakítsuk ki a vonalat, majd kössük össze az alsó szempillatővel úgy, hogy a szemzugban találkozzon a két vonal. Ha megvan a kívánt forma, satírozzuk be a körülhatárolt területet – és kész is a merészen ívelt szem. A szem hangsúlyának intenzitásához szempillaspirált használjunk. Speciális keféje megnöveli a szem külső sarkánál a pillák méretét, extra dús, kifelé ívelt, varázslatos pilláink lesznek tőle. Ajkunk legyen visszafogottabb és természetes hatású. Jól passzol ehhez a merész sminkhez a grafitfekete árnyalatú körömlakk.

Művészien tökéletes tekintet


Bőrünk apróbb egyenetlenségeit tökéletesíthetjük a báziskrémmel, majd a varázslatosan természetes BB krémmel egységesítsük arcunk színét. Az orcák természetes ragyogását arcpirosítóval érhetjük el. A drámaian ívelt macskaszem kialakításhoz használjunk krémes állagú tust, amely vízálló, és 24 órás tartósságot garantál. Kifinomult textúra, művészien tökéletes tekintet. A szemzugtól kezdjük a szemkiemelést a szemhéj harmadáig. Ezt követően vastagítsuk meg a tusvonalat, és ívesen zárjuk a külső széléhez érve, végül a körülhatárolt részt satírozzuk be.

 

 

 

Ezzel az intenzív géltussal nagyon sokféleképpen kiemelhetjük a tekintetet, mert könnyedén satírozható és korrigálható. A szemhangsúlyos sminket fokozza a szempillaspirál, amely megnöveli a szem külső sarkánál a pillák méretét, így a gyönyörűen ívelt, dús hatás csak fokozza az ellenállhatatlan macskaszemet. Ajkunk érzékiségét emeljük ki tartós szájfénnyel, míg a körmünknek elég egy nude árnyalat.

Kifinomult tekintet


A ragyogóan természetes bőr eléréséhez használjuk a bőrtökéletesítő folyékony alapozót.  Fixáljuk le a T-zónát selymes púderrel. Az orcák természetes ragyogásához használjunk arcpirosítót. A szemkiemeléshez vegyük kézbe a szemhéjtust, amely tökéletes a kifinomultan vékony vonalak kialakításához. A selymesen puha ceruza használata rendkívül egyszerű, kialakításának és a lágy, krémes állagnak köszönhetően. A fekete és barna változatban is elérhető tus vízálló, és 24 órás tartósságot garantál. Először emeljük ki a szempillatövet a szem külső széléhez érve, ahol húzzuk túl a tusvonalat ívesen, majd a szemzugtól haladva kifelé emeljük ki a mélyítő vonalat a szem külső széléhez érve, ahol párhuzamosan alakítsuk ki a túlhúzást. Ezt követően a mélyítő vonal hangsúlyozást kössük össze. Az alsó szempillatőnél vékonyan emeljük ki a szemet végig. A szem hangsúlyozásához használjuk olyan szempillaspirált, amelynek speciális keféje megnöveli a szem külső sarkánál a pillák méretét, így extra dús, kifelé ívelt varázslatos pilláink lesznek tőle. Ajkunk érzékiségét fokozza a szájfény.

La femme La femme cikke 2013. március
címkék:
Smink | Szépségápolás | Trend
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.