"A tehetség nem tör utat magának! Támogatni, ösztönözni kell és megmutatkozási lehetőséget biztosítani számára. Erről szól a TALENTn Tehetségfórum!"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

TALENTn – Gondolat. Tehetség

A tehetség nem tör utat magának! Támogatni, ösztönözni kell és megmutatkozási lehetőséget biztosítani számára. Erről szól a TALENTn Tehetségfórum!

ANemzeti Tehetség Program támogatásával megvalósuló NTP TALENTn Tehetségek és Sikertörténetek sorozat egy olyan gazdag és inspiráló példagyűjtemény, amelyen keresztül a fiatalok megismerhetik más tehetségek munkáját, fejlődését, eredményeit, amelyből tanulhatnak és inspirálódhatnak.

 

Lehetsz kutatóorvos, robotprogramozó, zongoraművész, szakács, filmrendező, villamosmérnök, grafikus, divattervező, építész, sportlövő, színművész, biokémikus, jogász, táncművész, fotós, zeneszerző, formatervező, forgatókönyvíró, dramaturg, matematikus, népzenész, gépészmérnök, hegedűmész... a TALENTn műfaj és tevékenységterület megkötése nélkül teremt bemutatkozási lehetőséget számodra!

Hisszük, hogy a tehetségek találkozásával, gondolatainak megosztásával lehetségeik nem egyszerűen összeadódnak, hanem megsokszorozódnak, hatványokra emelkednek. Ezt fejezi ki a Tehetségfórum elnevezése.

 

Jelentkezz! Inspirálj!

 

Harminc év alatti fiatalok inspiráló történeteit, másokat ösztönözni képes személyes példákat keresünk. A kiválasztott tehetségekkel rövid portréfilm készül, amelyeket a TALENTn.hu weboldalon és népszerű közösségi médiafelületeken teszünk közzé.

  

A tehetségtörténetek számára az online térben nem léteznek térbeli és időbeli korlátok, az ösztönző példák a korosztálytársak százezreihez juthatnak el. A TALENTn  youtube csatornáját, és más tehetségek portréját itt találod.

 

Jelentkezz 2022. október 16-ig egy rövid, legfeljebb egyoldalas írásos bemutatkozással és rövid videóval, amelyben elmondod, miért tartod fontosnak, hogy történeted megoszd a korosztálytársakkal.

 

A videót elküldheted emailben, vagy nem nyilvános (csak linkkel elérhető) youtube videóként. A bemutatkozást és a videót a talentn@lafemme.hu mailcímen várjuk, ahol esetleges kérdéseidet is felteheted. A megjelenésre kiválasztott tehetségekkel március végéig felvesszük a kapcsolatot. Jelentkezz és inspirálj másokat történeteddel!

La femme La femme cikke 2022. szeptember
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.