"Újabb skandináv krimi, és ezúttal sem csalódunk! A Svédországban játszódó izgalmas sztori sokunk számára ismeretlen világba repít."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Három másodperc

Újabb skandináv krimi, és ezúttal sem csalódunk! A Svédországban játszódó izgalmas sztori sokunk számára ismeretlen világba repít.

svédországi lengyel maffia, drogterjesztés, rendőrségen belül működő titkosszolgálat, kegyetlen börtönélet. Piet Hoffmann titkos ügynökre élete legnehezebb küldetése vár, amikor veszélyes bűnözőnek kiadva magát börtönbe kell vonulnia, ahol teljesen magára marad élethalálharcában. Egyik legfőbb ellenfele Sven Sunkvist, a magánéletében kiábrándult nyomozó, aki sohasem adja fel, és nem tudja, hogy ő és Piet tulajdonképpen egy oldalon harcolnak a börtönbéli drogpiac leleplezéséért. Eközben szemünk láttára derül fény a bűnüldözés és a büntetés-végrehajtás visszásságaira is. A történet hitelességének záloga, hogy a szerzőknél kevesen ismerik jobban a bűn világát: Anders Roslund díjnyertes bűnügyi újságíró, Börge Hellström pedig egykoron börtönviselt bűnöző volt.
(Animus Kiadó)
Svédországi lengyel maffia, drogterjesztés, rendőrségen belül működő titkosszolgálat, kegyetlen börtönélet. Piet Hoffmann titkos ügynökre élete legnehezebb küldetése vár, amikor veszélyes bűnözőnek kiadva magát börtönbe kell vonulnia, ahol teljesen magára marad élethalálharcában. Egyik legfőbb ellenfele Sven Sunkvist, a magánéletében kiábrándult nyomozó, aki sohasem adja fel, és nem tudja, hogy ő és Piet tulajdonképpen egy oldalon harcolnak a börtönbéli drogpiac leleplezéséért. Eközben szemünk láttára derül fény a bűnüldözés és a büntetés-végrehajtás visszásságaira is. A történet hitelességének záloga, hogy a szerzőknél kevesen ismerik jobban a bűn világát: Anders Roslund díjnyertes bűnügyi újságíró, Börge Hellström pedig egykoron börtönviselt bűnöző volt.(Animus Kiadó)

Falus Tamás Falus Tamás cikke 2011. december
címkék:
Irodalom | regény
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.