"Ne féljünk a táblázatoktól!"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Excel 2016 zsebkönyv

Ne féljünk a táblázatoktól!

Most ismerkedik a táblázatkezelés világával? Netán az alapokat már elsajátította, de a program további funkcióira is kíváncsi? Akár munkához van rá szüksége, akár a magánéletben – például pénzügyet követné nyomon vele, üzleti kimutatásokat vagy éppen fogyókúra-táblázatot készítene – a lehetőségek tárháza végtelen, csak érteni kell hozzá. A program nyújtotta lehetőségek kitapasztalásához kiváló lehetőséget nyújt e zsebkönyv.

Közérthető nyelvezet és praktikus tanácsok sokasága teszi érthetővé az olvasást. A kötet részletesen ismerteti az új Office 2016 táblázatkezelő programjának, az Excel 2016-nak valamennyi lehetőségét és újdonságát. Így az egy kattintásos előrejelzést, a többszintű gyűrűt vagy a vízesés diagramot, illetve a 3D térképeket, melyekkel most már térképen is megjeleníthetjük az adatainkat. Azok is haszonnal forgathatják a munkát, akik a program valamely korábbi verzióját használják.

A logikusan egymásra épülő fejezetek előbb ismertetik az alapvetőbb funkciókat (a formázási lehetőségeket, a függvényeket vagy az ábrák és diagramok kezelését), majd rátérnek az olyan, haladóbb felhasználók számára is érdekesebb csemegékre, mint amilyenek a kimutatások vagy az optimalizációs lehetőségek.

A kis kézikönyv erénye, hogy nemcsak azt mutatja meg, hogy egy adott programfunkció mire való, hanem azt ismerteti, miként tudunk megoldani egy szóban forgó feladatot.

(BBS-Info)

La femme La femme cikke 2016. április
címkék:
Irodalom
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.