"Az elektronikus zene ikonikus fesztiválja idén új stílusok felé nyit. Újít a Balaton Sound!"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Világsztárok a Balatonon!

Az elektronikus zene ikonikus fesztiválja idén új stílusok felé nyit. Újít a Balaton Sound!

Idén új időszámítás kezdődik a Balaton Sound életében ígérik a Balaton Sound szervezői, amit nem csak a zenei kínálat sokszínűségében, hanem a helyszínek és a napközbeni programok változatosságáben is megtapasztalnak majd a látogatók. A szervezők kifejezett törekvése, hogy az elektornikus zene mellett az underground stílus fellépői és számos egyéb műfaj legjobbjainak koncertjére is tombolhasson a közönség a Balaton partján.

A dj-szupersztár Tiësto rendszeres visszatérő a Soundon

 

A Heinken Nagyszínpad továbbra is a húzónevek birodalma. A szervezők idén sem fukarkodtak a fellépők gázsijával: olyan világsztárok váltják majd egymást, mint Tiësto, Armin Van Buuren, Blasterjaxx, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Hardwell, Alle Farben vagy KSHMR.

 

A beharangozott alternatív elektronikus zene rajongói sem fognak csalódni. A – korábban önálló fesztiválként ismert – B my Lake néven futóó színpadok előadói között ott lesz a világ legjobb női dj-jének választott Charlotte de Witte, akinek férjét is ott találjuk a fellépők névsorában. Enrico Sangiuliano mellett, eljön a Balatonra Carl Cox, az olasz Joseph Capriati, Gioli & Assia, Tinlicker és Satori és a dj mag top 100-as listáján jegyzett Adam Beyer is.

A Balaton Sound idei nagy dobása a vadonatúj Dreher színpad, amelyen ikonikus partibrandek váltják egymást minden nap, a nagyszínpados programok után. Itt mutatkozik be többek között a house és tech house műfajokra specializálódott Claptone Masquerade partisorozata, valamint a W&W duó, akik elektornikus zene subműfajaiba kalauzolják a közönséget. Láthatjuk Will Sparks, valamint a holland Q-Dance csapatát, akik az elektronikus zene keményebb vonalát képviselik, de fellép a Next Level, a Tchami vagy a sokak által várt Matroda.

La femme La femme cikke 2023. június
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.