"Hol született a magyar kultúrtörténet szempontjából is fontos zeneszerző?"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

A bonni Beethoven Fesztivál

Hol született a magyar kultúrtörténet szempontjából is fontos zeneszerző?

Nagyszabású kulturális esemény veszi kezdetét 2012. szeptember 7-én a Rajna-menti városban, Bonnban. Minden idők egyik legkiemelkedőbb zeneszerzője, Ludwig van Beethoven szülővárosa idén is egy hónapon keresztül, október 7-ig emlékezik meg a művész munkásságáról. A Londoni Szimfonikus Zenekar mellett olyan nagy művészek adnak koncertet, mint Viviane Hagner vagy Kit Armstrong.

 

 

Bonn városa először 1845-ben emlékezett meg a zseniális zeneszerzőről annak 75. születésnapja alkalmából. A fesztivál mai modern formájában 13. alkalommal kerül megrendezésre olyan világhírű művészek közreműködésével, mint Lisa Batiashvili, Susan Graham, Emanual Ax és az Artemis Quartet.

 

A bonni Beethoven fesztiválon számos szokatlan és magával ragadó művészi formával és kifejezésmóddal találkozhat a látogató, hiszen a fesztivált irodalmi- és filmestek, képzőművészeti kiállítások színesítik. Nemzetközi zenekarok, szólóénekesek 27 gyönyörű helyszínen szórakoztatják majd a közönséget. A Beethoven Ház, a Rajna-menti paloták, templomok és múzeumok egyaránt otthont adnak e kivételes jelentőségű eseménynek, hogy a nagyérdemű a zenei élmények mellett az építészeti különlegességeket is megcsodálhassa.

La femme La femme cikke 2012. augusztus
címkék:
Fesztivál | Utazás | Zene
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.