"A bizonytalan világban egyre nagyobb az emberek igénye az önismeretre, hogy megállják helyüket mind munkahelyükön, mind magánéletükben."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Az érett személyiség

A bizonytalan világban egyre nagyobb az emberek igénye az önismeretre, hogy megállják helyüket mind munkahelyükön, mind magánéletükben.

Az egyetemi tanár pszichoterapeuta szerző négy évtized tapasztalatai és kutatási eredményei alapján alkotta meg az értelem- és értékalapú érett személyiségmodellt: tudományosan megalapozott rendszerbe foglalta azokat a demokratikus jellemszerkezetű emberi tulajdonságokat, amelyek nélkülözhetetlenek az emberi sikerhez, boldogsághoz, és egy demokratikusan épülő társadalom számára is hasznosak. Az egyetemi tankönyvként is ajánlott, olvasmányosan megírt kötet hasznos lehet a tekintélyelvű nevelési eszközöket elvető pedagógusnak éppúgy, mint az önállóságra, kreativitásra törekvő, önmagáért felelősséget vállalni akaró embernek, aki tisztában van azzal, hogy a belső harmónia titka az emberi érettség, és szeretné szebbé, jobbá tenni életét.

(Pro Personal Kiadó)

Falus Tamás Falus Tamás cikke 2013. május
címkék:
Irodalom
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.