"Az utazás fontos része a modern kori ember életének. Ilyenkor egy időre hátrahagyjuk a hétköznapokat, és ismételten felfedezzük önmagunkat.(x)"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

A stílusos repülés záloga

Az utazás fontos része a modern kori ember életének. Ilyenkor egy időre hátrahagyjuk a hétköznapokat, és ismételten felfedezzük önmagunkat.(x)

Ám mostanra már tudjuk, hogy nem csupán a cél a fontos, hanem az oda vezető út is, így legyen szó akár üzleti, akár magáncélú utazásról, a repülés élményében egyre inkább előtérbe kerülnek a kényelmi szempontok.

 

Nem titok, hogy a hosszú repülőutak olykor komolyan próbára tehetik még a legedzettebb utasok idegeit is. Tévedés azonban azt hinni, hogy az interkontinentális utazás kizárólag kényelmetlen lehet! Az Air France a fedélzeten töltött időt pihentető kikapcsolódássá formálja a Business Class szolgáltatásaival, melyeknek köszönhetően a XXI. század embere zavartalanul dolgozhat, lazíthat, vagy ha úgy tartja kedve, gasztronómiai ínyencségekkel ismerkedhet a repülés időtartama alatt is.

 

 

Luxus a reptéren


A különbség már a repülőtéren érezhető. A SkyPriority igénybevételével Business Class utasként szinte mindenhol elsőbbséget élvezhetünk, a becsekkolástól, a csomagok feladásán át, egészen a beszállásig, így elkerülhetjük a hosszú sorokat és az ezzel járó kellemetlenségeket. Helyette a várakozási időt eltölthetjük kényelmesen az exkluzív várótermekben is, ahol bármikor menedékre lelhetünk a reptéri tömeg elől. A Business lounge pihentető atmoszférája lehetőséget teremt a felfrissülésre, a munkára, az olvasásra és természetesen a minőségi étkezésre is. Sőt, a párizsi Charles de Gaulle reptéren egy pillanat alatt kiűzhetjük a testünkben, illetve a lelkünkben uralkodó feszültséget a különleges Clarins spa kezelések igénybevételével.

 

A tökéletes kikapcsolódás jegyében


A fedélzeten elegáns környezetben és a komfortos ülések kényelméből élvezhetjük a repülőgép ablakain a magasból elénk táruló látványt, az ízletes gasztronómiai fogásokat és a szórakoztatóközpont széles körű kínálatát. A Business Class high-end kabinjainak ülései követik a testünk vonalát, és csupán néhány mozdulattal átalakíthatóak egy közel 2 méter hosszúságú ággyá, így teszik lehetővé, hogy a fellegekben is nyugodt, pihentető körülmények között hajthassuk álomra a fejünket.

 

Az új egyedi kialakítású Business kabinokat irodaként, étteremként, hálószobaként és szórakoztatóközpontként is használhatjuk. Ezek kényelmes selyemgubóként ölelnek körül minket, és a korábbiknál nagyobb személyes teret biztosítanak. Így bármikor elvonulhatunk, ha magányra vágyunk. De nemcsak a szórakozáshoz, hanem a zavartalan munkához is minden körülmény adott. Elektronikus eszközeinket feltölthetjük a privát konnektorok és az USB-portok segítségével, tárolhatjuk dokumentumainkat és laptopunkat egy külön erre a célra kialakított tárolóban, vagy használhatjuk személyi telefonunkat hívások lebonyolítására a műholdakon keresztül.

 

Az Air France Business Class osztályán a kulináris élvezetekről sem feledkeztek meg. Repülés közben Michelin-csillagos séfek által előkészített fogásokat kóstolhatunk, melyeknek tökéletes kísérői a minőségi francia borok. A gasztronómiai kínálatban francia és nemzetközi ételek egyaránt megtalálhatók. Az Egyesült Államokból Párizsba tartó Air France gépeken a népszerű New York-i séf, Daniel Boulud kreatív mesterműveiből kaphatunk ízelítőt, a Párizsból Szöulba tartó járatokon pedig a koreai séf, Youn-Young Kim ismerteti meg velünk az ázsiai konyha sokszínű világát.

La femme La femme cikke 2017. február
címkék:
Utazás
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.