GASZTRONÓMIA
Heiszler Olivér séffel beszélgettünk a Michelin-csillag gasztronómiai világban betöltött szerepéről és jelentőségéről.
TEST ÉS LÉLEK
Mára a tudomány bebizonyította, hogy melegség és fizikai érintés hiányában testi-lelki bajokkal kell számolnunk.
DIÉTA
Az elhízás járványszerűen terjed a fejlett világban. Hiába a számtalan fogyasztószer és csalhatatlan módszer, a túlsúlyosak száma...
CLEAN EATING
Állítólag jó hatással van nem csupán az egészségünkre, hanem a környezetünkre is. De vajon hogyan működik, és a mi a sikerének titka?
ACTIMOVE
„Nem vagyok guru, hitelesen csak arról tudok beszámolni, amit én is kipróbáltam és bevált: az Actimove termékei ilyenek.” – mondja Dorottya...
GENERÁCIÓK ÜZLETBEN
A családi ház kertjéből indult kisvállalkozás négy évtized és két generáció kemény munkájával mára évi hárommilliárdos vállalattá...
EGÉSZSÉG
A munkát és a pihenést is lehetetlenné teszi a kínzó fájdalom. Több módszer is segít a tünetek csökkentésében.
KÖZÖSEN
2013-ban találkozott először Szabó Imola Julianna és Kele Dóri, majd egy közös könyv lett találkozásuk gyümölcse.
GASZTRO
A török konyha éppoly sokszínű és izgalmas, mint az ország leglátogatottabb városa, Isztambul.
Azukibab, umeboshi, wakame, wasabi, schichimi – a japán konyha kellékei, amelyek ma már mindenütt ismertek.
Az emberi test páratlan, tökéletes műalkotás, nincs hozzá fogható. Ha jól bánunk vele, hosszú évtizedeken keresztül szolgál bennünket....
Reggelizz, mint egy király, ebédelj, mint egy lord, vacsorázz, mint egy koldus. De vajon milyen a valóságban egy királyi lakoma?
Legendás sütemények, másfél évszázados tradíció, sikerek, történelmi viharok, újrakezdés és a család összetartó ereje. Az Auguszt család...
A SORSFAKTOR
„A tehetség mindent megtanul, a zseni mindent tud.” Goethe megállapítása hiába vált szállóigévé, még mindig bajban vagyunk, ha ezt a tudást időben...
NŐIESEN
Magyarné Fekete Veronika 2015-ben hobbicukrászként került az 50 tehetséges magyar fiatal programba, amit akkor hatalmas felelősségnek érzett.
Egy negyven éves családi cégtörténet és töretlen hit a magyar gasztronómia háború előtti fényének visszaállításában.
KÁVÉ
Michelin-csillagos séfek, gasztronómiai remekek és valódi kávékülönlegességek várják idén is az érdeklődőket a Nespresso Atelier rendezvényén....
„Masszázsterapeuta vagyok. Két kezelés között is van egy jól bevált eszköz, amit a vendégeimnek ajánlok.” Ismerd meg Gréta történetét....
KOZMETIKUMOK SAJÁT KEZŰLEG
Egyre divatosabb dolog, hogy kozmetikumainkat saját kezűleg készítjük el. Mit tudnak az otthon kevert szépségápolási szerek?
A legendás Ziegler ostya története az ötvenes években kezdődött. A harmadik generációs családi vállalkozás ma már sokkal többről szól.
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
La femme ünnepi címlappal Különleges címlap készült az ötéves La femme ünnepi lapszámához.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró
Művészeti főmunkatárs
író