"Feszültségekkel teli hétköznapjainkban ösztönösen is keressük azokat a helyeket, ahol szinte megáll az idő és árad a nyugalom.(x)"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Idilli nyaralás Sárváron

Feszültségekkel teli hétköznapjainkban ösztönösen is keressük azokat a helyeket, ahol szinte megáll az idő és árad a nyugalom.(x)

A sárvári arborétum gyönyörű természeti környezetében fekvő gyógy–wellness szálloda az a hely, ahol zavartalan a kikapcsolódás, a pihenés. A föld mélyén rejtőző termálvíz, az átriumok tetején beszűrődő fény, a tágas terek, az épület alatt csordogáló Gyöngyös patak és szálloda barátságos, meghitt hangulata különleges harmóniát varázsol a pihenőnapokba. Kiszakadunk a hétköznapok pörgéséből, élvezzük a 10 hektáros botanikus kert szépségeit, madárcsicsergésre ébredünk, etetjük a kacsákat, öleljük a több száz éves tölgyfákat, feltöltődünk a selymes termálvízben és újjászületünk a kényeztető masszázsok által. A Rába völgye gazdag ízvilága megnyerő módon kapcsolódik össze kulináris kreativitással és párját ritkító vendéglátással.

 

Slow pihenés Sárvár módra


Nemzetközi trendek hirdetik a slow turizmus, a lassú pihenés filozófiáját - lassíts egy kicsit, és lásd meg a valódi értékeket, amelyek mellett nap mint nap elmész! Pihenj ráérősen, fogadd be nyitott szemmel és szívvel a benyomásokat, feledkezz rá egy-egy szép történelmi emlékre, természeti szépségre vagy kulturális élményre, kóstold meg a régió ízeit, legyél befogadó a helyi élményekre, helyi értékekre!

 

 

Sárváron, a négycsillagos Danubius Health Spa Resort Sárvárban könnyű slow módra pihenni, sőt csak így lehet igazán! A Magyar Kulturális Örökség részét képező Nádasdy várkastély, Sárvár pezsgő kulturális kínálata, fesztivál programjai, a város zöld szigetei, szökőkutas terei, a folyók és tavak vadregényes vidéke ideális hátteret jelentenek rövidebb vagy hosszabb kikapcsolódáshoz.

 

Sárvári Nyár


Az élmény szinte idilli. Van, aki szinte ki sem lép az élményfürdő masszázsdüznije alól és pillantását az arborétum hatalmas fáin felejti. Mások a szaunát vagy a relaxáló masszázst követően az árnyas kert pihenőágyain szunyókálnak vagy üde limonádét kortyolnak a kerti bárban. Nyugalom és béke honol. Az egész napos sziesztát a délután derekán érdemes csak megszakítani, hiszen karnyújtásnyira, Sárvár főterén – a várudvaron vagy a szökőkutak mellett – életre kel a nyár. A város kulturális formációi – fúvós és vonós zenekarok, reneszánsz és népzenei együttesek, kórusok, mazsorettek, tánckarok adják egymásnak a stafétát, hogy ne múljon el szinte egy sárvári nyári este sem zene és tánc nélkül. Ráadásként a szökőkút vízsugarai is szivárványszínű táncra perdülnek a harangjáték vidám dallamaira. A természet szerelmeseit várja az arborétum számos növényritkasága, a Rába vadregényes vidéke, a közeli Farkaserdő, a Csónakázó-tó romantikája vagy a Kalandpark adrenalinfokozó attrakciói.

 

A szálloda története


1985. július 1-jén nyitotta meg kapuit a 4 csillagos, 136 szobás gyógyszálloda, a Thermal Hotel Sárvár szálloda Sárváron. A szálloda építésekor sikerrel ötvözték a gyönyörű természeti környezet adottságait, az akkor már nemzetközi hírnévnek örvendő sárvári gyógyvíz és a Sárvári Termálkristály elismertségével. A Sárvár Fürdő 2002. évi nyitását követően a négycsillagos Danubius szálloda és a város történelmi múltja a Habsburg-Estei család és az utolsó bajor király sárvári kötődésével teremtette meg a feltételeket az Európai Királyi Fürdők Szövetségébe kerüléshez. A Royal Spa of Europe-ba bekerülni majdnem olyan, mint a filmvilágban Oscart kapni!

 

„Ahol átölel a természet” mottóval a szálloda a természet gyógyító erejét folyamatosan megújuló szolgáltatásokkal ötvözve elsőrangú gyógy- és wellness kezeléseket nyújt a vendégeinek. Népszerű a méregtelenítő-salaktalanító léböjtkúra, amelyet ősztől lúgosító és diétás programokkal is kiegészítenek.

 

A sárvári termálvíz


A szálloda saját termálforrása az épület mellett fúrt kútból tör fel, az alkáli hidrogén-karbonátos gyógyvíz 1300 m mélyből 48°C hőmérséklettel érkezik a felszínre. A 0,5% ásványtartalmú, biológiailag enyhébb, lúgos vegyhatású, selymes tapintású termálvíz szinte teljesen szagtalan és kristálytiszta, elsődleges hatékonysága pedig magas hőmérsékletében rejlik. A fürdőzés során a bőr hőmérséklete emelkedik, az erek kitágulnak, nő a keringő vér mennyisége, az izomgörcsök fokozódnak – szinte megfiatalodnak a vendégek a rendszeres termálfürdőzés során! A fürdő nemcsak feszültség- és stresszoldó, hanem izomlazító, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású is. Elősegíti a szervezet kipihenését és regenerálódását, az erőnléti állapotot javítja. A sárvári gyógyvíz nagyon jó hatást tesz a bőrre, fiatalítja és selymesen puhává varázsolja.

 

Foglalja le most akár 25% kedvezménnyel a nyaralását, wellness-pihenését!


www.danubiushotels.hu

La femme La femme cikke 2017. augusztus
címkék:
Utazás
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.