"A Royal Caribbean egyik legújabb hajója, az Anthem of the Seas igazi futurista élményparkként szolgál egy álomutazáshoz.(x)"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

A jövő fedélzetén

A Royal Caribbean egyik legújabb hajója, az Anthem of the Seas igazi futurista élményparkként szolgál egy álomutazáshoz.(x)

A mintegy 350 méter hosszú, vadonatúj okoshajóra lépve valóban a jövő fedélzetén találjuk magunkat, annyi technikai innováció szolgálja a kényelmet és a felhőtlen szórakozást. A tengerjáró egyik legimpozánsabb része, a North Star segítségével az óceánnak olyan arcát láthatjuk, amit eddig soha. A sci-fibe illő szerkezet valójában egy daruval mozgatott üveggömb, ami a hajó fedélzetéről 90 méter magasra emeli az utasait, 360 fokos, lélegzetelállító panorámát kínálva számukra.

 

Igazi különlegesség a TWO70 forradalmi technológiával felszerelt rendezvényterem, amely lélegzetelállító előadásoknak ad otthont. A terem 270 fokos panorámát kínál, mintegy három szint magasságában, 18 kivetítős digitális háttérvetítéssel kápráztatva el a nézőket. Az emberi művészet és a csúcstechnológia jövőt idéző kombinációja a hajó igazi különlegessége.

 

 

A sportosabb elfoglaltságot kedvelő utasok sem unatkozhatnak a fedélzeten. Ejtőernyős ugrás az óceán felett? Ezt az élményt nyújtja a RipCord by iFly® ejtőernyő-szimulátor, a hajó fedélzetén, biztonságos körülmények között élvezzük a lebegés érzését. A szörfözést ugyancsak tökéletes élményt nyújtó szimulátor, a FlowRider® teszi lehetővé, mintegy 12 méteres pályán.

 

Egy ilyen hajón már nemcsak emberi személyzet, de robotok is kiszolgálják az utasok igényeit. Igazi különlegesség a világ első robotbárja az Anthem fedélzetén, ahol robotkarok keverik a lézerprecíziós szerkezet által tökéletesre mért koktélokat.

 

Ezernyi technikai innováció ígér még interaktív élményeket, mozgalmas szórakozást – a dodzsemtől a görkorcsolyapályáig, a szimulátoroktól a falmászásig – gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A medencékkel és wellnessegységekkel, vidámparki szórakoztatóparkkal, 15 bárjával és éttermével – köztük Jamie Oliver olasz konyhájával –, színházi és cirkuszi előadásaival az Anthem of the Seas a luxus és a csúcstechnológia egyedülálló ötvözete.

 

A felejthetetlen tengeri utazások a Royal Caribbean királyi hajóján november 20-án, december 9-én és 16-án indulnak a Bahama-szigetekre. A hétnapos utak valamelyikén New Yersey kikötőjében szállhatunk hajóra, majd a floridai Port Canaveral érintésével érkezünk a Bahamákra, kikötve először Cococay mesebeli szigetén, majd a Bahama-szigetek fővárosában, Nassauban. Az utazás ezután kétnapos óceáni hajózást követően New Yersey-ben ér véget.

 

Jövő év elején több hosszabb, 12 napos utazásra is benevezhetünk, New Yorkból a dél-karibi szigetekre. Január 2-án, 14-én és 26-án New Yersey-ben szedi fel a horgonyt az Anthem of the Seas, hogy Puerto Rico, St. Maarten, Antigua, Martinique, Barbados és St. Kitts szigeteken kikötve kínáljon felejthetetlen élményeket, mielőtt visszatér New Yersey-be. (A 12 napos utakon egyes utak esetében az indulási dátumok és kikötésre kijelölt városok változhatnak.)

 

Bővebb információk: www.rccl.hu

La femme La femme cikke 2015. november
címkék:
Utazás
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.