"A hétvégén megújult formában rendezik meg az Oldtimer Expót. Luxus, elegancia, hétköznapi szépség, technika – ahol minden férfi megtalálja a kedvére valót."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Szerezz örömet a párodnak!

A hétvégén megújult formában rendezik meg az Oldtimer Expót. Luxus, elegancia, hétköznapi szépség, technika – ahol minden férfi megtalálja a kedvére valót.

Ki az, akinek nem dobban meg a szíve egy mesterien felújított gyönyörű régi autó láttán? Ki az, aki nem szeretne egyszer alaposan szemügyre venni egy olyan autót, amit a régi korok igényei szerint terveztek meg? 2012. április 27-től 30-ig a veterán autóké a főszerep a Hungexpo "B" pavilonjában.

 

Idén a kiállítás kiemelt témája az autó-és motorsport hazai múltja lesz. Rali-és pályaautók, gyorsasági- és crossmotorok, formaautók lepik el a standokat április utolsó hétvégéjén.

Nemcsak a négy- és kétkerekűek, hanem gazdáik is részt vesznek az eseményen: április 30-án egykori nagy nevekkel, versenyzőkkel, autó- és motorépítő mesterekkel lehet majd találkozni. A Rusty Rodders az amerikai autó- és motorépítés magyar tanítványainak munkáival készül az eseményre, a korhű hangulatról pedig a helyszínen ideiglenesen felállított mozi gondoskodik, ahol korabeli filmeket és reklámokat vetítenek majd.

Igazi látványosságnak ígérkezik a motoros Stunt Riding bemutató, amelyen Erdős Csaba négyfős csapata lép fel. A félórás műsort a kiállítás mindhárom napján 12.30 és 16 órai kezdettel lehet megtekinteni.

 

 

Szombaton a nap különlegessége az Oldtimer Sokadalom lesz: a veteránok reggel a Biatorbágyi Premier Outlets Centernél gyülekeznek, onnan a pesti alsó rakparton a Dráva utca érintésével érkeznek meg a délelőtt folyamán az Expo területére.

A gyerekek sem maradnak szórakozás nélkül, nekik a szervezők ugráló várral, trambulinnal és olyan standdal készülnek, amelynél régi pedálos kisautókat próbálhatnak ki.

A kiállítás május 1-én a zuglói Olimpiai Központ területén, a Velodrom Millenárison folytatódik, ahová már korhű ruhában várják az érdeklődőket. Azok, akik a régi idők kosztümjeit öltik magukra, csaknem fél áron vehetnek részt a rendezvényen, amelyen délelőtt 10 órától délután 3-ig számos, az Oldtimer Expón kiállított veterán jármű mutatja be teljesítményét. Az eseményre Ausztriából, Svájcból, Romániából, Németországból és Szlovákiából is érkeznek részvevők.

La femme La femme cikke 2012. április
címkék:
Autó | Kiállítás
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.