"Mi sem tehetné szebbé a reggeleket, mint egy frissítő jógaóra és egy pihentető spa-kezelés Budapest egyik legelegánsabb hoteljében?(x)"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Testi, lelki felfrissülés Budapest szívében

Mi sem tehetné szebbé a reggeleket, mint egy frissítő jógaóra és egy pihentető spa-kezelés Budapest egyik legelegánsabb hoteljében?(x)

A szürke, téli időszakban szervezetünk is sokkal kiszolgáltatottabb a szezonális téli megbetegedésekkel, illetve a depresszióval szemben. Ilyenkor még lényegesebbé válik, hogy odafigyeljünk testi-lelki egészségünkre, és találjunk valamit, ami segít kikapcsolódni, illetve elfeledteti velünk a hétköznapok problémáit. Mindehhez tökéletes eszközt kínál Budapest legsikeresebb, zenei tematikájú boutique hotelje, az Aria Hotel Budapest, ahol a január a spa és a jóga hónapja. A jóga hatékony ellenszere lehet a depressziónak és a szorongásnak, segítségével megtapasztalhatjuk a mozgás szabadságát, valamint megszabadulhatunk a bennünk felgyülemlett feszültségtől.

 

Januári feltöltődés


Az Aria Hotel Budapestben 2017. január 2. és január 31. között minden nap a feltöltődés és a relaxáció jegyében telik. A szálloda dinamikus jógaórákkal, frissítőkkel, wellness-szel és friss gyümölcsökkel várja a kikapcsolódni vágyókat, akik a mozgás testet-lelket felszabadító erejének köszönhetően lendületesen indíthatják a reggeljeiket. 

 

A januárban szállást foglaló vendégeknek most arra is lehetőségük nyílik, hogy ingyenesen élvezhessék az Aria Hotel Budapest jógaóráit, majd relaxáljanak a Harmony Spa luxusfürdőben, ahol minden kezelést 35 százalék engedménnyel vehetnek igénybe. A pihentető wellness-hétvégét a kistermelők kínálatából összeválogatott gazdag büféreggeli, délutáni sajt- és borfogadás, valamint a kényeztető masszázs teszi teljessé.  

 

 

Jóga a város felett  

                                                                                      

A szálloda azok számára is tökéletes kikapcsolódást ígér, akik szívesen gyönyörködnek Budapest sziluettjében jógázás közben. A High Note SkyBarban egész évben a Bazilika harangjátéka, lélegzetelállító és egyben tökéletes lazításra csábító miliő és Budapest egy eddig ismeretlen arca várja a vendégeket.

 

A 360 fokos panorámát nyújtó tetőteraszon január 22-én, vasárnap csoportos jógaórán vehetünk részt Diószegi Ádám vezetésével, utána pedig új erőre kaphatunk a wellness erejével. A kikapcsolódás élményét 10,5 méter hosszú fűtött úszómedence, jacuzzi, finn szauna, illatos gőzkabin, valamint infraszauna biztosítja. Utóbbi gyógyító és bőrfiatalító hatásának köszönhetően Európa-szerte egyre nagyobb népszerűségre tesz szert.

Aki a január 22-i jógázásról lemarad, annak sem kell lemondania az élményről, hiszen a szállodában minden második vasárnap a Harmony Rooftop Yoga órákkal kezdődik.

 

 

Zene és luxus


Az Aria Hotel Budapest nyitása óta, 334 budapesti szállodát megelőzve, megszakítás nélkül az első helyet foglalja el a TripAdvisoron. Nemrégiben a népszerű utazási portál, a Traveller’s Choice Award 2016 díját is megkapta. Fennállása óta olyan vendégek laktak az Aria Hotelban, mint Benny Golson és Randy Brecker jazz-zenészek, Plácido Domingo operaénekes, Jane Goodall etológus, Bryn Terfel operaénekes, és itt próbálta ki a szálloda Bogányi-zongoráját Dan Brown író. A hotel designját nemzetközi szakmai fórumok ismerték el, mint a New York-i Waldorf Astoriában megrendezett Gold Key Awards, ahol három kategóriában is a legjobbak közé került, vagy a londoni World Boutique Hotel Awards, ahol a Harmony Spa elnyerte az Európa Legjobb Spája díjat.

La femme La femme cikke 2017. január
címkék:
Egészség
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.