"Az idén 100 éves Hilton szállodalánc hetente nyit új szállodát a régióban és naponta valahol a világon! A legújabb Budapesten nyílt meg."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Újabb szállodát nyitott Budapesten a Hilton

Az idén 100 éves Hilton szállodalánc hetente nyit új szállodát a régióban és naponta valahol a világon! A legújabb Budapesten nyílt meg.

Az Európában működő 65 Hilton Garden Inn után a hatvanhatodik nyitott meg a napokban Magyarországon. Alexandra Murray, az európai, közel-keleti és afrikai régióért felelős alelnök elmondta, hogy a Hilton lánc Garden Inn almárkájának első hazai egységét nyitotta meg Budapesten.

A magyarországi fejlesztést a turizmus dinamikus bővülésével, és a magyar gazdaság bíztató kilátásaival indokolta, előrevetítve, hogy a most megnyílt 214 szobás szálloda várhatóan nem az utolsó Hilton Garden Inn hazánkban.

 

A szálloda dizájnjának középpontjában a kert áll: a stilizált levélminta a belső tér számos részletében felfedezhető: a szőnyegeken, a vendégszobák kávéasztalain, a tükrökön és a belső kertek dekorációjában is. A tervező, Carmen Tanase Budapest utcáin sétálva, eldugott parkokra és kis terekre talált, amelyek különleges hangulata a szálloda két belső kertjében is visszaköszön.

A szálloda nyugodt oázis lesz a főváros nyüzsgő hatodik kerületében, sétatávolságra az Operaháztól és a Szent István Bazilikától. Az egyéni utazók mellett az üzleti vendégekre is számítanak, így a szállodában tárgyalók és három rendezvényterem is helyet kapott, a legnagyobb akár 100 fő befogadására alkalmas. A szobák hét emelten, a négy lakosztály a legfelső, nyolcadik emeleten kapott helyet. A szálloda foglaltsága már az első hónapban 70 százalékos, amely várhatóan – főként a kiemelt időszakokban – akár 90 százalék fölé emelkedik majd.

 

A Garden 79 Restaurant & Bar étterem specialitásai helyi, részben a séf saját kertjéből származó alapanyagokból készülnek, emellett helyi kézműves sörök és helyben kevert koktélok kínálata várja nem csak a szálloda vendégeit.

 

A Hilton a világ egyik vezető szállodaüzemeltetője, 113 országban 5700 szállodájában összesen több mint 923 ezer szoba áll az utazók rendelkezésére. Évszázados története alatt a Hilton szállodákban összesen 3 milliárd vendég fordult meg!

La femme La femme cikke 2019. július
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.