NESPRESSO
Talleyrand szerint a kávé „fekete, mint az ördög, forró, akár a pokol, tiszta, mint egy angyal, édes, mint a szerelem”.(x)
A NESPRESSO ÉLETÉRZÉS RUHAKÖLTEMÉNYBEN
Az Elysian által megálmodott kreáció különleges, és bebizonyítja, hogy az újrahasznosítás nemcsak fontos, hanem élvezetes is lehet.(x)
CHERCHEZ LA FEMME
Az élet édes oldala és egy barnahajú nő kissé kesernyés emléke…
RISTRETTO
Az olasz életérzés minden eleganciája egyetlen kávéscsészében. (x)
KÁVÉ
A Nestlé Nespresso S.A. május 2-án hivatalosan is megnyitotta harmadik Nespresso Boutique-ját az Arena Plazában.(x)
GASZTRONÓMIA
Hogy mi kell a Michelin-csillag megszerzéséhez? A Nespresso Atelier kapcsán Mészáros Ádám séffel és Mártha Róbert cukrásszal...
DIVAT
A sokszínű India, valamint a Nespresso indiai kapszulája, az Indriya ihlette az Elysian első kollekcióját. (x)
INTERJÚ MIZSEI JÁNOSSAL
Interjú Mizsei János séffel ételről, fine diningról, otthoni főzésről és a hamarosan megrendezendő Nespresso Atelier rendezvényéről.(x)
Ha Ázsiában igyekszünk a legjobb kávé nyomára bukkanni, Indiánál és Indonéziánál nem kell messzebbre menni.(x)
INTERJÚ TIAGO SABARIGOVAL
Hogy mi kell a sikerhez? Tiago Sabarigo szerint elsősorban áldozat és szenvedély. A méltán híres séffel a Nespresso Atelier kapcsán...
NESPRESSO ATELIER
A Nespresso Atelier háromnapos eseményén a kávé egy merőben új oldalával ismerkedhettek meg a vendégek Michelin-csillagos séfek tálalásában.(x)...
CIOCCOROSSO
Itt születtem, itt töltöttem életem nagy részét, és bárhol legyek a nagyvilágban, mindig örömmel térek ide vissza.
KIÁLLÍTÁS
Interaktív bemutatóval vezet be minket a kávé világába a Nespresso Atelier társrendezvényeként megnyitó Gastro Experience Center...
INTERJÚ BARNA ÁDÁMMAL
Letisztult konyháját különleges vidéki szellemiség járja át. Barna Ádám séffel a Nespresso Atelier kapcsán beszélgettünk.(x)
A kávéimádók nagyobb figyelmet szentelnek szenvedélyük tárgyának, mint valaha.(x)
Az idei Nespresso Atelier rendezvényen ismét összefogott a magyar gasztronómia legjava. (x)
UTAZÁS
Kapama - a legnagyobb családi tulajdonban lévő dél-afrikai magánrezervátum.
INTERJÚ ZSÉDÁVAL
A tudatosság nem csupán a pályafutásán vonul végig, hanem a magánéletében is megmutatkozik.(x)
INTERJÚ SÁRKÖZI ÁKOSSAL
Sárközi Ákos szerint a tökéletes étel titka gyakran egy apró tökéletlenség. A Borkonyha séfjével a Nespresso Atelier kapcsán készítettünk...
Michelin-csillagos séfek, gasztronómiai remekek és valódi kávékülönlegességek várják idén is az érdeklődőket a Nespresso Atelier rendezvényén....
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Debussy: Le plus que lente Vámosi-Nagy Zsuzsa, legtehetségesebb fiatal muzsikusaink egyike, számos hazai és...
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró
Művészeti főmunkatárs
divatszakértő, blogger
író