"Ha mindenkiből nem lehet is sztár, egy rövid időre legalább kipróbálhatjuk, milyen lenne úgy élni, ahogyan ők. "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Kiadó sztáréletek

Ha mindenkiből nem lehet is sztár, egy rövid időre legalább kipróbálhatjuk, milyen lenne úgy élni, ahogyan ők.

Az ember azt gondolná, hogy az utolsó dolog, amire a Hollywoodi csillagok vágynak, hogy idegenek árasszák el több millió dolláros villáikat. De elég, ha körbenézünk az interneten, és láthatjuk, hogy manapság számos lehetőség áll a sztárfanatikus rajongók rendelkezésére. Megszerezni egy híresség otthonát nem egyszerű feladat, de nem is lehetetlen. Havonta körülbelül 50 ezer dollárért például kibérelhetjük Pamela Anderson tengerparti házát Malibuban. Végtére is a hírességek is csak emberek, és hozzánk hasonlóan számukra is fontos a pénz. Ennek köszönhetően ma egyre többen adják ki otthonukat a hozzánk hasonló földi halandóknak. Mindez persze nem meglepő, figyelembe véve, hogy sokan közülük 3, vagy akár 4 ingatlannal is rendelkeznek, nehéz ellenállni tehát a kísértésnek, hogy hírnevük révén némi pluszbevételhez jussanak.

 

 

A legfelkapottabb sztárotthonok


A sport nagy rajongói számára az egyik legtökéletesebb helyszín a Royal Westmoreland Golf Club Barbadoson. Itt több tucat olyan villa sorakozik, amelyek brit sportcsillagok tulajdonában állnak. Bár nincsenek személyes fényképek a falakon, vagy félig megrágcsált szendvicsek a hűtőben, a hű rajongók számára még így is igazi élmény lehet ugyanabban a helyiségében tartózkodni, ahol kedvencük is lakott.

 

Az AirBnB honlapján, melyen több mint 5 millió kiadó magánlakást kínálnak, igazi kincsekre bukkanhatunk. Amennyiben szállást keresünk, egy unalmas hotel helyett választhatjuk akár Julie Andrews egykori otthonát is. A látványos ingatlan bérleti díja 500 dollár egy éjszakára. A ház eredetileg a koreográfus Eugene Loring számára készült, és egy több mint 7 hektáros terület is jár hozzá.

 

Az AirBnB a legérdekesebb otthonokat adja bérbe, és meglepő módon nem is mindegyik drága. Száz dollár alatt bérelhetjük ki például azt a burbanki házat, amelyben a 40-es években Ava Gardner élt zenész férjével, Artie Shaw-val. De említhetnénk akár Denzel Washington otthonát is, mely megfelel a sokak számára vágyott kaliforniai álomnak. A híres filmrendező, Orson Welles 4 hálószobás otthonát még 1930-ban vásárolta. A 30 ezer négyzetméteres ingatlan, melyhez egy lagúna stílusú medence és szauna is tartozik, mostanra vendégeket is fogad. A jelenlegi tulajdonos persze nem adja olcsón a luxust, egy éjszakáért körülbelül kétszázezer forintot számol fel. Bizonyos épületek új fénytörésbe kerülnek, ha kiderül ki volt az előző tulajdonosuk. Egy Mauin található, 30-as évekből származó kunyhó nem éppen királyi lakosztály, mégis amikor felfedezték, hogy korábban Jimi Hendrix tulajdonában állt, hirtelen felment az ázsiója.

 

Szakértők szerint a jelenség mögött megfontolt pénzügyi döntés áll, s még azok a sztárok is előszeretettel vesznek részt az új businessben, akik nincsenek rossz anyagi helyzetben. „Mick Jagger a londoni gazdasági egyetemen diplomázott, és elmondható róla, hogy ügyes üzletember. Megérti, hogy ha bérbe adja a házát, azzal fedezheti a költségeket, amíg nem tartózkodik otthon” – mondja Richard Klug Beverly Hills-i ingatlanos. Többek között Jagger stargrovesi hat hálószobás, japán stílusú tengerparti villája is elérhető már a rajongók számára. A szerény rezidencia teniszpályával, medencével, pezsgőfürdővel és egy játékpavilonnal is rendelkezik. Mindehhez pedig természetesen kertész, házvezetőnő és személyi séf is dukál. És hogy mi a legjobb az egészben? Valószínűleg a Karib-tengerre nyíló, páratlan kilátás!

La femme La femme cikke 2019. augusztus
címkék:
Film
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.