BORVIDÉKEK
Nem mesebeli táj vagy trükkös találós kérdés húzódik meg a cím mögött. Egy magyar borvidék, melyet érdemes megismerni.
UTAZÁS
Michel Roth egyike napjaink legnépszerűbb francia sztrárséfjeinek. Konyháját most már repülés közben is élvezhetjük. (x)
A legenda szerint Isten, amikor a földet és a vizet kettéválasztotta, az örmény hegyek csúcsán állt.
GASZTRO
Az idén jubileumot ünnepel a Restaurant című újság étteremtoplistája: a brit vendéglátó-ipari szaklap tízedik éve, 2002 óta teszi közzé évről évre...
VILÁG
A különcség annyira a fényesen elszigetelt Nagy-Britanniához tartozik, mint az ötórai tea vagy a látszólag szüntelenül szemerkélő eső.
SZÍNHÁZ
Visky András Júlia – Párbeszéd a szerelemről című monodrámája a szerző családjának tragikus sorsát mutatja be.
Én nem vagyok olyan, mint a többi lány.
FRANCIAORSZÁG
Sajthegyek, „csíkos pizsamás” udvarházak, fekete-fehér tehenek valószínűtlenül zöld réteken.
GASZTRONÓMIA
Az olasz konyha mindig világhírű volt, de soha olyan fénykorát nem élte, mint napjainkban. Mi lehet ennek az oka? Mit tudnak ők, amit mások...
FILM
Nagyon tehetséges, sőt az 50 egyike: Szabó Szonja, az Ammen című dokumentumfilm rendezője.
PÁRKAPCSOLAT
Valóban létezik az az ember, aki lelkileg most és mindörökké kiegészít minket, vagy mindez csupán városi legenda?
CUKRÁSZDÁK
Gazdag cukrászörökség és hagyomány jellemzi ezeket a helyeket, ahol a modern szemlélet találkozik a kiváló minőségű alapanyagokkal.
KONCERT
A Bin-Jip öt hónap koncertszünet után tér vissza a színpadra. A legújabb formációikat a Trafóban hallhatjuk február 11-én.
GASZTRONÓMIA 2015
Újonnan felfedezett hozzávalók és változatos receptek. 2015-ben igazi meglepetéseket tartogat a gasztronómia világa!
LÉLEK
A YOLO a FOMO ellentéte. Ez a két szó alapvető módon fejezi ki a mai időket.
KULTÚRA
Benjamin Franklin meztelenül töltötte a reggeleket. Marcel Proust ópiummal és croissant-nal kezdte a napot.
NYÁR AZ ADRIÁN
Szedjük fel a horgonyt, lebegjünk lepkeszárnyakon az azúrkék égbe olvadó Nagy Kékségben.
Május 19-én bárki csatlakozhat a Food Revolution Dayhez, az egészséges táplálkozás napjához.
ART HOTELEK
Ki mondta, hogy a szállodák nem képesek kultúrát közvetíteni? Ezekben a bámulatos hotelekben kényelem és művészet a jelszó!
Eddig 36 szakácscsapat több mint 80 féle étellel nevezett a Kóstolja meg Magyarországot! elnevezésű gasztronómiai show-ra.
Adventi hangulatban
Flórák és faunák
Debussy: Le plus que lente Vámosi-Nagy Zsuzsa, legtehetségesebb fiatal muzsikusaink egyike, számos hazai és...
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró
divatszakértő, blogger